[]

barfiks

yeni barfiks barı aldım da inanılmaz hamlamışım nizami 2 tane zor çekiyorum. sayıyı nasıl artırırım? avuçlarım bana bakacak şekilde 7-8 tane çekiyorum ama bu yanlış sanırım, pull ups diye aratınca hep avuç karşıya bakacak şekilde çıkıyor. kısa vadede hedefim 10 nizami barfiks. nasıl yaparım?




 
Youtube'de bununla ilgili çok video bulursun ama asıl barfiks, evet avuçlar karşıya bakacak şekilde geniş açılı barfiks şeklinde olandır. Çünkü direk kanatlara ve sırta vurur. Barfiks çekmenin iki önemli kolay yolu,

* birincisi zıplayarak kendinizi yukarı çekip yavaşça kasları yaka yaka aşağı inmek ve bunu tekrarlamak
* ikincisi ayağınızın altına bir sandalye alıp kendinizden biraz uzaklaştırarak, bir ayağınızla yeteri kadar sandalyeden destek alarak kendinizi yukarı çekmek.

Kolay olan çekiş tekniklerinde ön kolunuzu kullandığınız için rahat çekiş yapıyorsunuz oysa diğerinde sadece sırt kasları çalıştığı için hareket zorlaşıyor. Bunun için sırt kaslarınız güçlenene kadar bu yöntemler size uygun desteği sağlayacaktır.
  • ekşicigeldii  (25.08.16 23:34:59 ~ 23:35:48) 
avuçların karşıya baksın aynen, sana bakınca adı chin up oluyordu. Karşıya bakarken iki tane nizami yaptın ya, sonra altına tabure al kendini yukarı kaldır tabureye basarak, sonra olabildiğince yavaş aşağıya doğru kontrollü in. Bunu pil bitene kadar yap. İki gün sonra 3 barfiks artı bitene kadar negatif... böyle böyle gittikçe artar.


  • okumayi sevmeyen okur  (25.08.16 23:36:47) 
Chin-up bisepsi aktive ediyor daha çok, biraz da göğüsleri, o nedenle biraz boş iş o bisepsten gelen ekstra çekiş gücüyle yapıyorsun onu, kendini kandırmak gibi oluyor sen pull-up yapmay devam et sırtın için. Denedikçe kondisyon yükselir başka çözüm yok.


  • angelus  (26.08.16 00:19:42) 
Inverted row da yap.


  • arnold schwarzeneger  (26.08.16 10:03:24) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.