[]

Darbecilerin Erdoğan'ı Öldürmeme Sebebi

Bilen var mı? Kim ne diyor bu konuda?

upload.wikimedia.orgürkiye%2C_15-16.07.2016.png

Ardından istedikleri dezenformasyonu yapma şansları vardı

 
Cumhurbaşkanı öldürülür mü ya? Sadece rehin alırlardı. Böyle bir güce sahip birini öldürmek efsane saçma bir hareket olurdu.


  • dissendium  (25.08.16 21:37:12) 
oluşan havaya bakarsak öldürmek istemişler ama öldürememişler gibi görünüyor. imkanları olsa kesinlikle öldürürlerdi ve başarsalardı darbenin başarılı olma ihtimali yüksekti. otele yapılan baskında geç kalmışlar belli ki, hava operasyonunda da bin türlü şey söylendi pek fikrim yok.


  • doxanikee  (25.08.16 22:21:34) 
yuzde 50 den fazla nerdeyse oyu olan bir adami oldurursen sittin sene halka bunu izah edemezsin.
darbeci bile olsan halka karsi bi sekilde sorumlulugun var, darbeciler "biz daha iyi yonetiriz, bunlar beceremiyor" dusturuyla gelir.
oyle bi cinayet islenirse daha baslamadan kendilerini bitirmis olurlar.
yakalayip siki yonetim mahkemesine cikaricak ardindan da zindanlar da curuteceklerdi.
idam edemezler cunku uluslararasi anlasmalara aykiri davranmak istemez darbeciler.
ayrica idamdan da daha zevkli olurdu onlar icin cani ceken hapishaneye gider istedigi iskenceyi istedigi adama yapardi
  • rentts  (25.08.16 23:13:44) 
@acemi sağol esasında şu kitlenme olayını merak ediyordum. gündemi hiç takip etmedim. öldürmediler kendileri ölecekler muhtemelen. bu mantıkla öldürmeleri ihtimali yok diyemeyiz.


  • Batuhanolabilir  (26.08.16 00:43:49 ~ 00:44:26) 
iki olasılık üzerinde duruluyor;

1- nasıl olsa inince alırız rahatlığı. erdoğan'ın uçağı indiğinde henüz havaalanı askerlerin elindeydi. nasıl olsa uçaktan çıkacağı, sonrasında da alınacağı düşünülmüş olabilir.

2- tc ana uçağını kullanmamış olması. otelden helikopter ile ayrıldıktan sonra her zaman kullandığı cumhurbaşkanlığı uçağını değil, daha ufak bir uçağı tercih ediyor. ve kimilerine göre her zaman kullandığı uçağı da farklı bir alana yönlendiriyor. dolayısıyla inmesi beklenen taraftan değil, diğer taraftan yanaşıp küçük piste iniyor.

ama bunlar tatmin edici açıklamalar değil. darbe girişiminde bulunan ve hava kuvvetlerinin ciddi bir bölümünü elinde bulunduran bir çetenin, dalaman'dan tc kodlu herhangi bir uçağı kaldırması dahi aptallık.
  • babilbaligi  (26.08.16 11:31:03) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.