[]

17.08.1999 depremi doğal bir deprem miydi yoksa sismik bomba ile yaratılan

17.08.1999 depremi doğal bir deprem miydi yoksa sismik bomba ile yaratılan bir deprem miydi? Conspiracy Theory filmi 1997 yılında gösterime girdi ve depremden 2 yıl önce filmde tc il adı verilmese de depremin şiddetine kadar doğru tahmin verildi şimdi tesadüf mü?

tr.wikipedia.org

www.youtube.com

tr-tr.facebook.com

arsiv.sabah.com.tr

www.komplohaber.com

www.haberturk.com

groups.google.com!topic/internetmedya/PWQCx1t7yJ0

bilinmeyenler.wordpress.com

 
Guclenmemizi istemeyen israyil'in tüftüf bombasiyla yaptigi bir saldiriydi esasen..


  • mirandaiam  (25.08.16 19:51:11 ~ 19:52:22) 
Dış mihrak olduğuna eminim. En güzel ülkede yaşadığımız için herkesin gözü üzerimizde.

Çok yakın sağlam arkadaşım söyledi ingiliz kraliyet ailesi emir vermiş.
  • bir ileti paylastim  (25.08.16 19:55:25) 
Ben yaşadım bu depremi. Depremden sonra Ahmet Mete Işıkara böyle bir depremin beklendiğini söylemişti yanlış hatırlamıyorsam. Ben doğal diyorum.


  • dissendium  (25.08.16 20:20:07) 
tam emin olamadim ama o zamandan aklimda şu kaldi. depremden bir gün önce ( trt2 deydi sanirim) deprem hakkinda bir belgeseli izlemiştim. denk gelmiş olmalı.


  • 1adam  (25.08.16 21:39:36) 
zaman bütün kehanetleri doğru çıkaracak kadar büyüktür.

ben de şu anda diyorum ki; türkiye'nin bulunduğu coğrafyada 8.4 büyüklüğünde deprem olacak.

bu deprem elbet birgün gerçekleşecek. ister 3 saat sonra ister 3yıl, ister 30 yıl. ancak birgün gerçekleşecek. o filmin talihsizliği, yayınlandıktan 2 yıl sonra o depremin gerçekleşmesi.

benim öngördüğüm deprem 3 yıl içinde gerçekleşirse eğer bu sefer de beni mi suçlayacaksın :)

deprem kuşağında yaşıyorsunuz. bildiğim kadarıyla da oradan geçen 1'den fazla aktif fay hattı var. elbet gerçekleşebilecek her büyüklükte deprem gerçekleşecek.
  • air  (25.08.16 21:47:23) 
Deprem değil insan öldürür lafı çok doğru. Şili'de Japonya'da 9'lara kadar deprem olunca hayat devam ediyor. Bizde 6-7'lerde ekonomi bile çökebiliyor. Neden? Tüm sanayi tek yerde toplanıyor, tüm nüfus büyük yerde toplanıyor, üstüne kalitesiz binalar dikiliyor diye. Bak İtalya'da da 6.2 deprem oldu, ilçede taş üstünde taş kalmadı.

Doğal deprem de olsa, yaratılan bir deprem de olsa; sen depreme karşı önlem almazsan ağlarsın hep.

----

Bu arada Age of Empires 2'de Barbarossa'nın campaign'inde bile Marmara bölgesinde deprem oluyor ve Selçuklunun duvarları yıkılıyor. Öyle bir ülkedeyiz.
  • rain when i die  (25.08.16 21:55:53 ~ 21:56:51) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.