[]

Amerika'dan alınan bir şeyin ücretini ödememe

Asıl soru: ödeme seçeneğinde sanal kart oluşturup onu yazdım, içinde 10 tl var. Bunlar da çekemeyince mail atmış. Değiştir onu diye. Bütün bilgilerimi yazmıştım domain alırken.

Eğer onlar parayı çekemezse ne olur? İptal ederler domaini de onun dışında alacağımız var deyip kapıya mı dayanırlar yoksa amerikaya girmeye çalıştığımda borc falan çıkar da daha mı çok girer bana?
Bu da olayın gelişimi:

Öncelikle aldığım şey domain hizmeti. Adıma internet adı aldım. Bir yıl bir dolardı, beş yıl fiyatına bakmıştım. Sonra sekmeleri karıştırıp 5 yıllık almışım 61 dolara. E benim istediğim bu değildi o yüzden mail attım. İlle de bizi araman lazım mail ile işlem yapamayız dediler. Ararsam da garantisi yokmuş.

Şimdi piyasada daha ucuzlar olmakla beraber domain ücretleri ortalama yıllık 20-25 tl desek, 5 yıl için 100-125 tl vereceğim. Burada 180 tl vermiş oldum. Gerek yoktu buna ki daha uygun seçenekler de var. Neyse konu o değil.

Bunlar inat etti, ben de arasam zaten amerikayı bir dolu telefon ücreti de vereceğim. Bir de hallolmazsa, ekstra para boşa vermiş olacağım.

Lanet olsun yaptık bir hata deyip 80-90 tl fazla vermiş olmayı kabulleneceğim galiba.


Teşekkürler.

 
sorun olmaz domain iptal olur


  • England  (25.08.16 18:40:34) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.