[]

Ela Göz Renkli Midir?

hazırsanız biraz aptalca olabilecek bir soru;

Ela göze 'renkli göz' denir mi? Renkli göz denince akla sadece mavi-yeşil mi gelir? Ela bir insan, 'benim gözlerim renkli' cümlesini kurabilir mi?


 
renklidir.


  • elorelia  (25.08.16 15:28:01) 
teknik olarak siyah olmayan her göz renkli çünkü siyah esasında bir renk değil geyiği var, bilmiyorum ne kadar doğru. ama renkli göz denince yeşil ve mavi geliyor akla.


  • baba jo  (25.08.16 15:28:04) 
kuramaz bence. çok fake bi renk. yeşil ve mavidir renkli göz bence


  • glamdr1ng  (25.08.16 15:31:06) 
Gerçek ela renkse tabii ki <BBBBBB Kahverengi olup aslında elağğ diyen üçkağıtçılar sayılmaz ama.
hairstyles.thehairstyler.com

  • Golden Ratio  (25.08.16 16:04:18) 
Çakır gozlu derler. Güneşe gore değişir rengi.


  • bir3iki7  (25.08.16 16:07:14) 
Renkli gozlu denilmesinin sebebini mavi ve yesil gozun tam olarak ayirt edilememesi saniyordum. Dikkatli bakamadigin durumlarda birini tarif ederken renkli gozlu diye kullanirsin hani.


  • curukturpkokusu  (25.08.16 16:44:33) 
Gerçek bir ela göz benim gözüm ela diye bastırır. Çünkü ela göz ışığa göre renk değiştiren efsane bir gözdür.


  • blacklabel  (25.08.16 17:30:18) 
ne elaymış arkadaş ya.

düzenli olarak ela göz sorusu soruluyor burada. teknik olarak 'ela' da bir renk olduğu için renklidir. kahve rengine sahip gözlerde renklidir. rengi olmayan bir şey hayal edemiyorum.

kara delik gibi ışığın olmadığı bölgeler haricinde her yerde renk var.

işin teknik kısmını bırakıp, gelelim can alıcı kısma; hayır. ''renkli göz'' olarak tabir edilen göz grubuna girmiyor ela, üzgünüm.
  • air  (25.08.16 19:25:18) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.