[]

kredi kartı yıllık üyelik ücreti?

selam dostlar.

geçenlerde düzensiz ödediğim finansbank kartımdan bu ücret kesilmişti ve arayıp iade istesemde vermediler bende kapattım.

şimdi bir diğer kartım axess de düzenli ödediğim halde kesti bu parayı yine aradım ve yine iade edemiyoruz dediler.

yapacak birşey yok mu yani?

 
bankalar artık kredi kartı ücreti konusunda geri adım atmıyor :( kapatıyorum o zaman kartımı dedin mi Axess için de?


  • lcha  (25.08.16 14:22:01 ~ 14:22:26) 
geçen hafta oldu banada finansbank. aradım iadesini istiyorum yoksa kapatıcam dedim. 6 ay acık kalma sözünüze iade ederiz dediler. okey dedim iade ettiler.


  • nobrans  (25.08.16 14:29:54) 
Axess'e her sene mail atıyorum. Daha doğrusu sitelerindeki formdan yazıyorum. "Axess'ten memnunum ama her sene para alıyosunuz. Ötekini kapatmak için bana yardımcı olun" diyorum.

Telefonla bile ulaşmadan "iade ettik ama 6 ay içinde kapatırsan alırız geri" dyolar.

Bi geçen senekini kaçırdım arada o zaman aşımı oldu.

8-10 yıldır kullandığım kart bu arada.


yazılı göndermek daha çok işe yarayabilir.telefondakinin yapabileceği bir şey yoktur muhtemelen. bi de yazılı deneyin ve kibar bi dille. onlar aralarında yetkili olan abiye forwardlasınlar.
  • yoggi  (25.08.16 14:38:57 ~ 14:39:51) 
herkese aynı şeyi yazıyorum.
abi kesin bir dille şunları söyleyin:
bu parayı bana iade edin, aksi halde kartı kapatın.
tamam der kapatırlar, en fazla 1 hafta sonra arayıp tamam siz kartı kullanın biz size parayı iade edelim derler.
ykb ve garantide yıllardır kart ücreti ödemedim.
bana hangi teklifi sunsalar hayır dedim, paramı iade edin.
her seferinde paramı geri aldım.
  • seyduna6687  (25.08.16 14:46:29) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.