[]

Haftada 16 saat çalışmak beni nasıl etkiler

Tıp fakültesinde okuyorum ve daha önce çalışma deneyimim olmadı. Tıp okuyor olmam beni düşündürüyor. Sınavlara genelde son zamanlarda çalışırım düzenli calismiyorum. Yapacağım şey de yorucu değil. 6- 14 yas arası çocuklara legolarla robotik biseyler yapıcam. Haftada 3- 4 gün 3-4 saat. Tıp okuyup aynı zamanda çalışmış olan kişilerden fikir bekliyorum bilhassa.

Mesela şunu düşünüyorum; sınava bir hafta kala baya eşekler gibi çalışıyoruz, bu çalışma olayı beni o zaman çok etkiler mi acaba kestiremiyorum.

Ücret olarak da 500 dedim ama az mı çok mu bilmiyorum. Uygun herhalde değil mi? Salı günü gorusecegiz bakalım.

 
500 aylıksa az.
Sınavlardan önce izin alırsın. Sınav haftası gitmezsin. Okulundan önemli değil ya.

  • i ve been mistreated  (25.08.16 12:32:31) 
mühendislik okurken tam zamanlı çalışmaya başladım, okul yalan oluyor, para sıkıntın yoksa hiç bulaşma, part time, full time fark etmez.


  • kimlanbu  (25.08.16 12:32:48) 
Bence denenebilir. Ben senin bol sıkılmalı duyurularını hatırlıyorum. Muhtemelen günün 3-4 saati evde sıkılmakla geçiyor. Belki iyi gelir sana. Ders çalışma düzeni oturtmana yardımcı olur.


  • petekpare  (25.08.16 12:53:45 ~ 12:54:20) 
Dönem kaçsın? Saatleri sen ayarlamıyorsan sıkıntı olabilir temel bilimlerdeysen lab derslerinde devamsızlık sıkıntı. Okulunun sistemi farklı olabilir ama komite sisteminde pratikler de teoriklerden bir iki gün önce oluyor, o hafta hiç gitmemen lazım işe. İzin alabiliyorsan, sınava da 1 hafta değil de 10 gün 2 hafta 2buçuk hafta önce başlayabilirsen olur bence. Ben de çok düşündüm bir yerde çalışmayı ama popom yemedi açıkçası :) İşe girersen sonuçlardan haberdar edersen sevinirim :)


  • babamasoliimbananickaldirsin  (25.08.16 12:56:58) 
Ben de öyle dusunuyorum petekpare


  • yuvarlanantencereninkapagi  (25.08.16 12:59:09) 
Özel ders vererek daha az çalışır daha çok kazanırsın. 16 saat sadece hafta içiyse çok.


  • Cruyff  (25.08.16 14:32:54) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.