[]

bana bir telefon tarifesi bulalım

faturalı (gs mobile) türk telekom hattım bana her ay 750 dk 750 sms ve 2 gb internet veriyor. aylık 35-40 lira veriyorum buna. yıl sonunda bitecekmiş tarifem de. (GSMobile Rakipsiz 750 Tarifesi) yalnız çocukken alınma diye annemin üzerine hat. aşağıda cevabını aradığım işlemleri ben yapabilir miyim ?

her ayın 26 sında paketim yenileniyor. ama 2 gb bana anca 10 gün yetiyor. üstelik yeni ayın 20 gününde şehir dışında yolda falan olacağım. şu bir hafta içinde çaresini bulmam lazım.

şimdi efendim anneye anlatır gibi;
40 liraya kadar interneti bol, hangi tarifeyi önerirsiniz ?
gs mobile değil de normal türk telekom işte aveanın tarifelerini kullanabilir miyim? kullanamazsam kolayca geçiş yapabilir miyim ?
kafam çok karışık şimdilik bu sorular geliyor aklıma.. teşekkürler şimdiden

 
aveanın 8 gb internetli bir paketi var 29 liraya


  • zugas  (24.08.16 22:20:38) 
Hattınızı kendi üstünüze alabilirsiniz. Veya o hattı iptal ettirip, avea polis kamu mega tarifesine geçebilirsiniz.

Tarife içi 5000 dakika, diğer her yöne 1000 dakika, 1000 sms ve 4 gb internet 32 lira.
  • pomknos  (24.08.16 22:21:21) 
@zugas hocam o dediğin numara taşıma veya faturasızdan faturalıya geçişeymiş ve 15 ağustosta bitmiş :/

@pomknos numaram değişmeden bunları yapabilir miyim ? ama polis veya kamu çalışanı da değilim ?
  • foseptik çukuru  (24.08.16 23:04:13) 
Numaran değişmeden üstüne taşıyabilirsin tabi. Polis olmana gerek yok, kamu mega tarifesi kullanan bir polis bulmalısın.

5 hakları var.
  • pomknos  (24.08.16 23:18:12) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.