[]

aöf aşçılık okumak

2. üniv olarak bu yıl 2 yıllık aöf aşçılık okuyayım diyorum. Tamamen zevkine okuyacağım aslında ama 4 yıllık iktisat işletme sosyoloji falan okumaktansa aşçılık daha değişik geliyor hem bi meslek sonuçta. 2 yıllıklarda güzle bölümler var gibi, belkş ilerde işime de yarar belli olmaz sonuçta aşçılık diploması bulunsun. Ne dersiniz?

Ben makine mühendisiyim kariyer beklentim yok zevkine


 
ikinci universite olarak basvurmaniz icin 31 mayis'a kadar olan zamanda tercih mi basvuru mu bir sey yapmaniz lazimdi. yaptiniz mi? yoksa seneye okuyabilirsiniz.


  • idexo  (24.08.16 22:05:20) 
@idexo 31 ağustos-9 eylül arası diye biliyorum


  • limoncello  (24.08.16 22:07:02) 
oyleyse ben de basvurim : ) gecen baktigimda klavuzda 31 Mayis diye gorup kacirdigima uzulmustum. bulursan burada paylasir misin?

edit: ben eski bir klavuz gormus olabilirim, belki yenilemislerdir.
  • idexo  (24.08.16 22:10:46 ~ 22:12:26) 
Güzel fikir. Paylaşın burda da bol bol dua ederim ben de.


  • petekpare  (24.08.16 22:17:02) 
www.anadolu.edu.tr

yukaridaki linkte 31 agustos 9 eylul diyor hakkaten.

anladigim kadariyla basvuruyu internetten yapmamiz gerekiyor, sonra belgelerin ciktisini aliyoruz, harc da yatirmis olarak gidip bizzat aof burosundan kesin kayit yaptiriyoruz.

gecen seneden kalma internet basvurusu nasil yapilir videosu: www.youtube.com

edit: bugun AOF kayit burosunun birinden sordum. on basvuru vs gerek yok. 31 agustosta internetten basvurup, harc yatiriyoruz. fakat internet basvurusundan sonra kesin kayit icin gerekli ek belgelerle beraber gidip AOF kayit burosundan kaydimizi tamamliyoruz.

kolay gelsin.
  • idexo  (24.08.16 22:38:56 ~ 25.08.16 10:54:24) 
Diploma cok isine yarar mi bilemiyorum ama tabiki oku. Ilerde ummadik bir zamanda bakarsin isine yaramis. Ben de tarim okuyacagim mesela toprakla ilgili biraz bilgi edinmek icin:)


  • solenkol  (24.08.16 23:29:33) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.