[]

Boyalı araç sorusu

Selam arkadaşlar. Sol ön çamurluk, sol ön ve sol arka kapı, sol arka çamurluk, sağ arka çamurluk, sağ arka ve ön kapı boyalı.

Nasıl bi kaza apmış olabilir ? Aracın kilometresi de çok yüksek değil. Siz olsanız bu kadar boyalı arabayı alır mıydınız 5-6 bin lira daha ucuz diye ?


 
Almazdim. Tramerden sorgulatin hasar tutarini. Az cok anlasilir o zaman nasil bi kaza oldugu.


  • trejemu  (24.08.16 20:39:00) 
Boydan boya bir yere surtmus olabilir ve cok şiddetli girmediyse dert edilmeyebilir. Uygun şekilde fiyatı asagi çekersiniz.


  • fever  (24.08.16 20:41:23) 
Neden boyalı? Düzeltme var mı? Sadece boya ise no problem.


  • benaslindayohum  (24.08.16 21:09:26) 
Satışı da zor olur, bunu göz önünde bulundur.


  • Apocalypse  (25.08.16 08:17:17) 
hepsi ayrı zamanlarda olmus olmabilir hasar kaydına bak. sola yatmıstır, sağdan darbe almıstır.


  • nobrans  (25.08.16 08:26:02) 
ben şu baktığı arabayı boyanmış görünce geri geri kaçanları anlamıyorum. arkadaş arabaya biniyoruz, evde üzerine kırlent serip baş köşede tutmuyoruz. illaki bizden veya başkalarından kaynaklı sorunlar olur, bisiklet çizer, adam dönemez taktırır. ne yapalım o şekilde mi binelim? sen hiç küçükken düşüp de oranı buranı yarmadın mı, kanatmadın mı? yapmayın gözünüzü seveyim. hatta orjinal değişen, düzeltilmiş parçadan daha iyidir, düzeltilmiş parça macunludur, eninde sonunda atar. ama ufak tefek kazalar için ciddi sorunlar çıkartmak bana göre yersiz. araç alırken soruyorum, ciddi kazası var mı? çekiyorum kaportacıya, hacı bak bakalım, kuleler yerinde mi, direklerde sorun var mı, şase durumu nedir, araba yengeç gibi mi gidiyor diye sorarım, adam da anlatır, sol kapı boyalı, komple boyalı, vs vs, büyük sorun yoksa, gözüme de hoş geldiyse de alırım. şu zamanda sıfır arabalar bile boyalı çıkıyor, tırdan indirirken orasını burasını çarptıkları için.

velhasıl kelam, şaselerde, direklerde, kulelerde sorun yoksa her araba alınır.
  • lostys  (25.08.16 08:45:11) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.