[]

Boxer hatalı üretilmiş olabilir mi?

beyler siz daha iyi bilirsiniz.

geçenlerde aşağıdaki gibi önünde cinsel organı rahatça çıkartıp geri yerine koyabileceğim boxerlardan aldım.

g03.a.alicdn.com

iki adım atıyorum ya da eğilip kalkıyorum o aradan hemen çıkıveriyor. kot pantolona sürtünce de rahatsızlık verdiğinden sürekli el ile içeri tıkmaya çalışıyorum.

bu tip boxerlar böyle mi oluyor?

yoksa benim aldığımda bir üretim hatası mı var?

cinsel organda kabahat yok. doğası gereği her bulduğu delikten sızmaya çalışıyor :)

 
Donu çok büyük almışsındır.


  • arnold schwarzeneger  (24.08.16 15:49:35) 
aksine biraz yemek yesem şişsem latikler sıkmaya başlıyor o an.

yani tam bedeni diyebilirim.
  • eeb  (24.08.16 15:51:49) 
linke korkarak tıkladım ama tamam sorun yok
yahu o boxerlardan bende kullandım pek işe yaramıyor doğrusu üretim hatası olduğunu düşünmüyorum

  • niceguy  (24.08.16 15:52:34) 
lan olum belkide türk erkeklerinin dizaynına uymuyor.
hemen baksıra pok atmayalım.
işin doğrusu benimde marksla sipensırdan alıp hiç kullanmadığım aynı buna benzeyen 3 adet baksırım bulunmaktadır. bende memnun değilim a dostlar.
dalga; dışarıda fren sesi duyunca cama koşan mahalle esnafı gibi, ara ara o delikten çıkmaya zorluyor.
  • seyduna6687  (24.08.16 16:03:43) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.