[]

Beyler gelin bir, pisuvar mevzusu hakkında

Buradan "acaba ne konuşuyorlar/konuşacaklar?" merakı ile gelen kadınlara söyleyeyim, mesuliyet kabul etmiyorum okunanlar hakkında. Konu iğrençleşebilir.

Şimdi aranızda "ama buradaki kadınlar benim vücudumu adeta bir bebek poposu kadar pürüzsüz sanıyor" diyenler olabilir. Onlar şekilleri bozulmasın diye özelden de yazabilir. Alternatif olarak "yaani duyuyoruz" ya da "bence şöyle oluyor" temalı cevaplar da kabul edilir.

Aslında 2 konu var.

1-) Beyler siz nasıl işiyorsunuz? Pisuvarlardaki o kıllar nereden geliyor anasını satayım?

2-) 5 pisuvar varsa (1-2-3-4-5), Bunlar 1-5-3-1/4 şeklinde dolmaz mı? Neden boş sırada ardışık sayıda yerinizi alıyorsunuz/alıyor bazı insanlar?

Düzeltme sayı ve sıralama olayına ne kadar takıldınız beyler. Konu slotlar değil, (sayı değiştireyim) 6 pisuvar varsa ve siz en dipte iseniz diğer 5 pisuvar boşken gelip yanında işemek sorun. Yoksa pisuvar sırası için cebir çalışın demiyorum.

 
1: Aramızda kişisel hijyenine dikkat etmeyen hayvanlar var.

2: Kimse kimsenin sikini görmeye meraklı değil giren işiyor çıkıyor işte çok strateji dönmüyor aslında o konuda.
  • angelus  (24.08.16 12:28:01) 
1) bazıları kesmek yerine kendisi dökülsün diye bekleyince işte böyle oluyor.
2) 5 pisuvara göre strateji geliştirirsen 4 pisuvarlı wc'lerde apışıp kalırsın :) ordan esas amaç angelus'un dediği gibi. olay anında gelişir zaten, önceden çok bir hazırlık yapmaya gerek yok bence :)

  • loveinaflipbook  (24.08.16 12:31:35 ~ 12:31:57) 
1 senelerdir merak ettiğim ve cevabını bulamadığım yegane soru

2- 5 pisuvarın sadece biri doluyken gelip yanıbaşında işeyen, utanmasa kafasını omzuna yaslayacak dallamalar var evet. Onlara sesleniyorum, insan değilsiniz lan. maksatlarını anlamak çok güç.
mümkün olduğu kadar birer boşluk bırakmak, mecbur kalınca bitişik işemek bu işin yazılı olmayan kuralıdır.
  • naberabi  (24.08.16 12:33:02) 
@angelus @loveinaflipbook konu 5 pisuvar değil. X tane boş yer varken gelip yanında yer alan. O örnek çok barizdi sanıyorum :)

Tuvalete girdiğin anda otomatik gelişiyor, düşünmeden ilerliyorsun ve imkanın varsa bir boşluk bırakıyorsun genelde. Konu bu.
  • nawar  (24.08.16 12:35:44) 
nawar; Şimdi 20 tane boş pisuvar varken gelip yanınında işiyorsa o sıkıntı da illa kenardan merkeze doğru dolar diye bir durum yok; içgüdüsel olarak, ortam müsaitse, en az bir boşluk bırakılarak işeniyor. Strateji dönmüyor dediğim konu o.


  • angelus  (24.08.16 12:38:53) 
Pübikleri en az iki yılda bir alıyorum kanka, cinsel hayatım yok, sürtünen yerlerdeki kılların evrimsel bir amacı da var zaten. Dokunamam hiç, pardon.

Yan yana durma kısmında ise katılıyorum. Konserlerde bilhassa, sırf bu işeme mevzuu yüzünden mesanem fıtıklandı. Biri bakarken nasıl yapıyorsunuz siz yaaa..
  • kargn  (24.08.16 12:53:15) 
sosyolojik olguları temelinden sarstın,
antropolojik çağlara ışık tuttun gardaş.
cevaplar:
1 - kişisel bakımdan habersiz olanlar var.
2 - işeyip çıkıyorum hacı, herhangi bir sistem veya stratejim yok.
  • seyduna6687  (24.08.16 13:05:49) 
1: Kişisel bakım konusu çok net. Aynı donu 10 gün giyen adamlar var bu memlekette.

2: Ben neresi boşsa girer işerim adamın sağı solu fark etmez zaten özellikle bakmaya çalışmazsan bir yeri gözükmez kimsenin. Bir de yanında birisi varken işeyemeyen tipler var onlar 135 sırası yapıyor işte.
  • gozu acik sevisen yahudi  (24.08.16 13:11:22) 
Kişisel hijyen tamam da pisuvarın dibine girip, üstüne mi çıkılıyor?

Bir de düzenleme yaptım. Pisuvar sırası ile ilgili. Derdimi anlatamadım orada sanırım.
  • nawar  (24.08.16 13:39:57) 
o kıllar illaki o bölgeden gelmiyor.

don, pantolon, şort neyse bunlar bacakta kıl varsa koparıyor. onlar fermuar açınca ya da pantolon/şort/don indirince de dökülüyor. o kadar fazla kılın nedeni bu.

istatistik yapsak bence o kılların %90 ı pubik bölge dışındandır. pubik kıllar bacak kıllarına göre daha sağlam. kolay kolay dökülmez.
  • kurnaz  (24.08.16 13:44:24) 
tabii ki boş yer varken gidip dibinde işemek garip. yani arkadaşsındır, wc'ye girerken muhabbet ediyorsunuzdur hala, kesilmesin diye -o da belki- yan yana pisuvarlarda devam edebilirsiniz.

ama tabii bir de şöyle insanlar var:
2.bp.blogspot.com
  • loveinaflipbook  (24.08.16 15:25:48) 
@loveinaflipbook bak tam da 5 pisuvarlı sistem :D


  • nawar  (24.08.16 16:20:42) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.