[]

Bişey danışıcam bi gelin hele !

öncelikle selamlar sevgi pıtırcıkları.konuya şöyle gireyim inşaat mühendisiyim(2015 mezunu) şehir değiştirdim işimden ayrılarak(lanet olası bi yapı denetimde çalışıyordum) herneyse şu an izmirdeyim .tecrübem çok olmadığından yolladığım cvlere %95 yapı denetimlerden dönüş alıyorum(ne yazık ki :( ) ve işin kötü tarafı teklif ettikleri ücretler de komik meblalar(1400 tl civarında) bunun dışında da bana dedikleri :
1 şantiyecinin gecesi gündüzü olmaz
2 bizden mesai ücreti gibi beklentin olmasın
3 cumartesi- pazar saat ayırt etmeksizin ben aradığımda şantiyede olman lazım ....
şimdi bunların ışığında sizce bu komik meblalarla ve saçmalıkla uğraşmak yerine başka bir alana mı yöneleyim , yoksa bu çileyle cebelleşmek yerine koyverip bu yolda devam mı edeyim ? yemin ediyorum şu ücretleri duyunca bölümü okuduğuma o kadar pişman oluyorum ki böyle olacağını bilsem hiç uğraşmaz gidip bi markette kasiyer olurdum. ben bu maaşla heralde 1200 sene biriktirirsem hayal ettiğim gibi bi hayata ulaşabilirim heralde ? bana akıl verin ya , bi yandan ailem de bir an önce işe gir diye bastırıyor iyice fıtık ettiler beni...

 
yeni mezunsan ilk başlarda düşük ücrete çalışmak olagan bir sey gibi. belki de bu yanlısı hepimize alıstırdılar. tecribe icin biraz katlanıp aileni de biraz bu konuda sakinlestirmis olursun. ne dersin?


  • karlmarx  (23.08.16 22:56:36) 
Belli bi tecrubeden sonra istediğin maasa ulasirsin. Bir de Izmir'de malesef maaşlar istanbul gibi değil. Bence sektörde kal. Kasiyer olarak ne uzar ne kisalirsin ama sektöründe birkac senede güzel yerlere gelebilirsin.


  • melengich  (23.08.16 23:45:30) 
Benim bi arkadasım 3. Havaalanı şantiyesinde çalışıyor. Yeni mezun o da. 2500den başlattıklarını söylüyordu. Kalacak yerini falan da veriolar. Oraya bi bakıp başvuru yapabilirsin belki açıkları vardır.


  • lithu  (24.08.16 00:37:59) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.