[]

Annem Niye Böyle

Ya mezun olduğumdan beri öğrenci evi boş duruyo aileme ayıp olmasın diye onlarla birlikte yaşıyorum. Geniş aileyiz annem ananem vs. Her şeye karışıyorlar. Karışıyorlar dediğim yani karışmıyorlar da her şeyle ilgililer. Demin senin o üstündeki eşofman kalın değil mi çıkar şort giy şortun yok mu diyo.



bu nası bi kafa anlamıyorum kafayı benle mi bozmuş bu kadın? Ne manası var bir insanın yediğine içtiğine giydiğine karışmanın, karışmayı geç bununla alakadar olmanın? işsizlikten herhalde.


Bi benim annem mi böyle?


İnşallah dğeildir ya.


Ne bu davranış anlamıyorum bilinçli ya da bilinçsiz olarak bir şey mi ima etmeye çalışıyor pasif agresif bir şekilde? Öyle ise derdi ne? Anlamıyorum. Çok rahatsız edici ya.

 
Böyle anneyi bulmuşsun şükret. Kadıncağız sıcaklama diye söylemiş işte. İyi bir anne


  • benaslindayohum  (23.08.16 21:42:20) 
İyi de iyilik değil ki bu? Ne iyiliği dokundu şimdi bana gerizekalı muamelesi yapıp sen kendi vücut sıcaklığını ayarlayamazsın daha ince bir şeyler giy demenin?

Ne faydasını gördüm?
  • Batuhanolabilir  (23.08.16 21:43:52 ~ 21:44:22) 
klasik anne işte.
üzmemeye çalış.

  • nigeo  (23.08.16 21:45:15) 
sana ne anne benim giydiğimden diyeceksin. susacak.
şort giymek istiyor olsaydm şort giyerdim anne diyeceksin.

böyle böyle öğrenecek her şeye yorum yapmamayı.
  • mahone  (23.08.16 21:52:45) 
Degil. Klasik anne hareketi. Ne zaman memlekete gitsem ayni şeyi bana da yapiyor.

Ah keşke gidebilsem :\
  • tociess  (23.08.16 21:56:28) 
aynı. ama onları anlıyorum. öncede çok kızardım giydiğime şuna buna karışmasına ama zaman zaman ona çok hak verdim çünkü onlarda bizde olmayan bir şey var: tecrübe. anneleri her ne kadar hakir görsekte sözlerine kulak vermeliyiz. bu benim düşüncem.


  • for day to break  (23.08.16 22:02:27 ~ 22:02:52) 
anlamıyor abi. Bin kere söyledim ya ben sana onu çıkar şunu giy diyor muyum ben senin yatak odana gelip yastık alsana boynun ağrır diyor muyum aptal mısın ben sana böyle şeyler söyliyim anne ne manası var bi insana böyle şeyler söylemenin diye elli kere söyledim, öyle susuyor. ya anlamıyor ya da anlıyor ama vazgeçmiyor çünkü bu davranışının bir sebebi var. anlamadığı ihtimalini düşünerek sinirlenmemeye de çalışıyorum önceden kızardım şimdi susuyorum resmen işkence ediyor. biraz düşününce de hayatım boyunca hep başarısız bir öğrenci oldum kendi ayaklarım üzerinde duramadım acaba böyle pasif agresif bir şekilde onun acısını bilinçsiz bir şekilde mi çıkarıyor. gidicem ben ya. işe girince ailemle yaşarım diyordum ama yok muhtemelen giderim bu böyle çekilmez.


  • Batuhanolabilir  (23.08.16 22:04:30 ~ 22:09:05) 
Bende de böyle. Anneannem de geldiğinde sürekli bileklerimi bacaklarımı tutar bu ne zayıflık -55kg- artık spor yapma yemek ye yemek ye yemek ye diye yarım saatte bir tekrarlar. Ben şöyle çözüm buldum konuşmaya başladıklarında hiç bir laf etmeden başka odaya gidiyorum.


  • jazzabel  (23.08.16 23:38:48) 
kaba davranıp kalbini kırmamak gerek. 'sanane ne giyersem giyerim' gibi bir ifade olmaz.. empati kurun yani. anne sonuçta.

ki evladını düşünen bir anne.

candır.
  • tosiba  (23.08.16 23:41:20) 
Anneniz bu sıcakta kalın eşofman giydiğinizi görünce dışarıdan özürlü gibi görünmeyin diye uyarmış sizi. Kadın sonuna kadar haklı. Sana ne gibi tepkiler bir erkeğe yakışmıyor. Hem de annesine karşı.


  • dissendium  (23.08.16 23:51:02) 
ne yazık ki çoğu türk annesi böyle. sorsan iyilik yaptıklarını düşünürler.


  • proletarier aller lander vereinigt euch  (23.08.16 23:53:20) 
ağustos'ta eşofman giysem annem ateşimi falan ölçer neyin var diye, kadın en azından eşofman kalın değil mi çıkar falan demiş.

alakasız belki ama aklıma direk çghb - emolar skeci geldi. www.youtube.com
  • normalbiadam  (24.08.16 04:40:50) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.