[]

Booking rezervasyon iptali [sanal kart]

Booking de iptal edilebilir ve edilemez rezervasyonlar var malumunuz. Hatta aynı yerdeki iptal edilemez rezervasyonlar daha ucuz oluyor mantıken. Ayrıca ödeme için kredi kartı bilgisi veriliyor ama ödeme ya karttan rezervasyon tarihine yakın bir tarihte çekiliyor ya da ayrılış sırasında ödeme yapıyorsunuz.

Sorum şu:
İptal edilemez rezervasyon için sanal kart bilgisi ile provizyon alsak. Sonra sanal kartı iptal etsek ya da limitini sıfırlasak sıkıntı olur mu? oluyor mu?

Böyle bişey yapmadım, sadece merak ettim?

 
benim tanıdığıma almanyada bir otel dava açtı borcu için. davasını kapatmaları için 2 katı önerdi. dediğine göre kabul etmemişler, avukatlık masrafı daha fazlaymış, arkadaş şimdi doktoraya gitmek istiyor, muhtemelen gidemeyecek.

öyle türk işi işler yapmanıza gerek yok. ileride hastalık olur, doktora olur çıkamazsınız, sonra burada sorarsınız. binlerce iptal edilebilen otelden ayarlayın.
  • kurnaz  (23.08.16 19:36:58 ~ 19:37:59) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.