[]

Seat Leon 1.2 TSI(manuel) - Led paket ?

Bugün görüştüm ben normalde sadece sunroof eklettirip alacaktım ancak satış danışmanı. leon led farsız olmaz. leonu gösteren led farları, sonra satamazsınız dedi kafamı karıştırdı. led farlar için istenen ücret 4500 lira ayrıca sonradan taktırılamıyor. siz ne dersiniz çok gerekli mi led paket?




 
görsel olarak hoşuna gidiyorsa taktır da daha sonra satamazsın diye birşey yok, ikinci el araba alan adam zaten uygun olduğu için alıyor, napacak led farı. 4500 lira vereceksin zaten, satmayı düşünüyorsan zaten ikinci el olarak satarken o harcadığın 4500 liranın arabanın fiyatına etkisi 1000 lira olmayacak.


  • benim adim kerim hepinizi severim  (23.08.16 16:52:30) 
satarken daha çabuk satmanı sağlar ama 2.el de temizliğe bakılır öncelikle ayrıca geri dönüşü de 4500 olmaz 1000 olur. mevcut paketin görünümü senin iç,n yeterliyse alma boşver. 4500 az para değil. ha ama imkanın varsa krediye girmeden alabiliyosan al tabi ki. bi de ne kadar pazarlık olu ayıptır sorması. leona ben de çok yükseliyorum da


  • genc irisi  (23.08.16 16:58:55) 
Şu hayatta herşeyi anlarım ama leon'u led farsız alan adamı anlamam. Leon'un olayı led far zaten. Sokakta falan bazen ledsiz leon görünce şaşırıyorum 60 70 bin veren adam 3 4 bin daha neden vermez led fara diye. Cidden hiçbi anlamı yok. Diğer marka modelleri bilemem ama leon led far ve sunroof 2. Elde farkettirir gerçekten. Yani 4500 değil tabi ama yine de farkettirir.


  • quas  (23.08.16 16:59:30 ~ 17:01:49) 
Gereksiz. Özellikle de yakın zamanda satmayı düşünüyorsanız.
Yakın zamandan kastım 4-5 sene sonra. Satarken maddi olarak çok bir şey fark etmeyecek, evet daha hızlı satarsınız o doğru, ama fiyatı indirme şansınız olur baştan çok para vermediğiniz için.

İnternete Seat Leon Ledsiz yazdım, görsellere baktım. Xenon'Lu olanlar çıktı ki, onlarda da gördüğüm kadarıyla gündüz farı var çizgi halinde. O zaman gösteriyor arabayı. Eğer sizinki Xenon'lu olacaksa bence LED düşünmeye gerek yok.

Bu arada LED farlı (gündüz değil, normal gece farı olarak) araç için aydınlatmasına kötü eleştiriler var, Xenon'lara göre daha karanlık diye vs. Daha pahalı diye daha iyi anlamına gelmiyor. Bu marka model için far yorumlarını dikkatli okumanızı tavsiye ederim. Şu an ilk Mercedes/Audi LED'li far çıkarttığı için bir furya var.
  • burfak  (23.08.16 17:14:09) 
Led far da gerçekten leonu farklı gösteriyor hocam. Hatta bütün olayı o diyebilirim leonun gösteriş açısından. Bütçeyi zorlamicaksa bence eklet.


  • gozu acik sevisen yahudi  (23.08.16 17:50:36) 
Led fark kişisel zevk meselesi artık. Bazıları için vaz geçilmez. Ama ikinci el satamazsın diye bir olay yok. Ama ben led paketli alırdım.


  • intihar etsem de kendime gelsem  (23.08.16 20:59:46) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.