[]

diş macunu

paradontax diş macunu almıştım dün bitti (mor kutulu) 20 TL
az önce marketten döndüm. rafta gözüme ilişti colgate üçlü etki naneli 2,25 TL

?

biri diğerinin 9 katı fiyatlı. yani nasıl bir maliyet kalemi var ki birinde, fiyatlar arasında bu kadar fark oluşuyor. marka mı? başka etken bir madde mi? veya ucuz olanda çok dandik bir kimyasal mı var? bilemedim.

 
bende bi pok anlamadım hacı.
sensodyne çok pahalı, hep onu kullandım.
şimdi bende senin gibi düşünmeye başladım.
herhalde marka ya, ben bir fark göremedim.
  • seyduna6687  (23.08.16 16:22:24) 
Tanidigim dis doktorlari genelde paradontax oneriyor dis etleri icin vs colgate bir ise yaramiyor diyolardi. Ne kadar dogru bilemem


  • England  (23.08.16 16:24:35) 
dursun bu burda. internetten başka bilgi bulursam ekleyeceğim buraya.
www.yeniasya.com.tr
Diş macununun etkisini göstermeye iki dakika sonra başladığını belirten vakıf yetkilisi Nicole Merbach reklamlarda ön plana çıkarılan ve çeşitli baharat veya otların karışımıyla imal edilen diş macunlarının daha etkili olduğu konusunda şüpheci davranmak gerektiğine dikkat çekti. Merbach, “Diş macunu satın alırken en çok dikkat edilmesi gereken unsur macunun içinde yeterli oranda florid maddesinin bulunmasıdır.” dedi.
CİHAN
www.monthlyfitness.com
  • yons  (23.08.16 16:36:21 ~ 16:39:14) 
Arge yansıtımı. yoksa maliyet olarak bir fark yok. 2.5 liralık tişörtün üstüne Nike amblemi basarak 100 lira yapmanız gibi bir şey.


  • manuelka  (23.08.16 16:36:36) 
Ben de paradontax kullanıyorum. Çok memnunum. Ama siz paradontax'ı çok pahalıya almışsınız. Rossmann'dan ya da a101'den ben 14 liraya alıyorum. Colgate bence çok dandik bir marka. Paradontax Türkiye'de pahalı.


  • tahin pekmez yoğurt  (23.08.16 16:39:30 ~ 16:40:18) 
ya evet.. ben de her seferinde bok var gibi pahalı olanı alıyorum. Sensodynein şişeleri güzel diye kanıyorum. Ne farkı var? Hiç..

Signal en iyisi.
  • lcha  (23.08.16 16:54:03) 
şurda indirimli olarak buldum. 17,90
www.cosmetica.com.tr

benim merak ettiğim colgate'i dandik yapan şey ne?
  • yons  (23.08.16 16:57:27) 
Paradontax'In verdiği temizlik ve ferahlık hissini vermiyor. İki gündür diş macunum bittiği için evdeki colgate'i kullanıyorum. Çok şekerli geliyor midem bulanıyor hemen tükürüyorum. Hiç ferahlık vermiyor. Paradontax'ın ferahlık hissi 3-4 saat sürüyor.


  • tahin pekmez yoğurt  (23.08.16 17:54:20) 
Ben de Paradontax kullanıyorum. Ne zaman Sensodyne'e geçsem aft çıkıyor. Colgate falan kullansam ağzım komple yara olur herhalde. İçlerine köpürsün diye bir milyar saçma malzeme koyuyorlar.


  • Lim5  (23.08.16 18:48:52) 
Paradontax diğerlerinden farklı bir dii macunu ve diş etleri hassas/problemli olan insanlar için gerekli bir macun. Sensodyne ise diğer macunlarla aynı kulvarda ve marka değeriyle öne çıkıyor. Macunlar arasında kesinlikle fark var ama.

Mesela ipana 7, hem diş etlerine iyi geliyor ama hem de dişi çok iyi beyazlatıyor. Ancak ben paradontax kullanıyorum diş etlerim nedeniyle. Herkese de tavsiye ediyorum.
  • of dream and drama  (23.08.16 23:35:30) 
benim tanıdığım 2-3 diş hekimi aslında hepsi birbirinin laciverti demişti içlerinde bi madde varmış, floriddi sanırım o olduktan sonra pek farkları yokmuş.

paradontax içindeki tuzdan vs odolayı diş etlerine daha iyi gelebiliyor evet, sanırım 15 yıldır falan biliyorum ve bulabildiğimce kullandım çünkü köpüren diş macunundan nefret ediyorum. muhtemelen aynı tuz etkisini dişlerini başka bir macunla fırçalayıp tuzlu su ile gargara yaparsan da alırsın.

benim gördüğüm en az 2 kere fırçalayıp, diş ipi yapmadıktan sonra hiçbir macunun harikalar yaratmadığı.
  • april12th  (23.08.16 23:52:08) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.