[]

Günlük enerji desteği veren vitamin takviyesi??

Supradyn All Day şu an en bilinen sanırım... Bu tarz bi desteğe ihtiyacım var.. 6 7 saat uyumama rağmen dayak yemiş gibi kalkıyorum, tüm gün enerjim %3 de kalmış telefon gibi...

Bu tarz vitamin desteği alan var mı? tavsiye veya şikayetlerinize açığım..


 
Hepsi hikaye. Vitamin enerji vermez. Para kazandırmayın şu şarlatanlara.


  • merak ediyorum  (23.08.16 14:31:31) 
Bir ara gnc nin mega man ve ginkgo biloba haplarını birlikte kullanmıştım. Günde 5 saat falan oturup çalışmam gerekiyordu ve gün içinde bunu yaparken uyku ve yorgunluk hissi geliyordu. Bunlar o hissiyatları yok etmeyi başardı, plasebo mu değil mi bilmiyorum ama bariz bir şekilde esnemeden, yorulmadan çalışıyordum.

Haplar pahalı, ben indirimli dönemlerinde almıştım. Sizde işe yarar mı bilmiyorum, yani sadece benim tavsiyem üzerine böyle bir masraf altına girmenizi istemem. Olumlu yorum yapan çok az kişi var, işe yaramama ihtimalini göz ardı etmeyin.
  • sabirstone  (23.08.16 14:38:00) 
Ben Supradyn All Day kullandım, psikolojik de olabilir bilmiyorum ama kendimi daha zinde hissediyordum en azından uyuklayıp mal gibi dolaşmıyordum etrafta, aşağı yukarı bir ay ara verdim iştahımı açtı diye ama şuan yine mallaştım, yeniden başlayacağım çünkü hem iş yoğunluğu hem de sınav hazırlığı vs. derken enerjiye ihtiyacım var.
Tek şikayetim var; iştah açması.

  • mutekebbir  (23.08.16 14:44:28) 
Oriflame nutri shake besin desteği. Toz halinde. Su ya da süt ile karıştırılıyor. Bağışıklık sistemini güçlendiriyor, enerji veriyor. Ailecek kullanıyoruz:) vanilya çikolata ve çileklisi var.


  • pinkket  (23.08.16 15:03:42) 
bilobanın herhangi bir faydası ya da etkisi bulunamamış arkadaşlar. büyük deneyleri tek tek okudum merakımdan.

placebo.

@pinkket
tüm bilim dünyasının bulamadığını oriflame bulduysa, saygı ile eğiliyorum önlerinde.
  • kurnaz  (23.08.16 15:04:52 ~ 15:05:35) 
pharmaton.


  • parola58  (23.08.16 15:07:11) 
P/f nedeniyle rossmanda satilan multivitamin mineral tabletleri diyorum. Ancak kafein iceriyor cok fazla kahve icmemek lazim kullanirken. Vitamin enerji vermez, ama enzimler calismak icin vitamin ve minerallere ihtiyac duydugundan bu takviyeleri alinca vucudumuzdaki reaksiyonlar daha kolay ve hizli geeceklesir. Bu yuzden dinc hissederiz.


  • curukturpkokusu  (23.08.16 15:31:34) 
İsveçli bilimadamları :) @kurnaz


  • pinkket  (23.08.16 16:15:56) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.