[]

evine oturmaya gittiğim kadınları davet etmek istemiyorum

sürekli sorup duruyorlar, sen bize ne yapacaksın, bizi ne zaman davet edeceksin diye, hiç içimden gelmiyor onlar böyle sordukça daha da sinir oluyorum elim kolum kalkmıyor: kusura bakmayın hiçbirinizi de davet etmeyeceğim kime gidecekseniz gidin benden de uzak durun demenin kibarca bir yolu var mıdır acaba?




 
onların evine gitmemek


  • nrmnm  (23.08.16 13:55:32) 
Gitme evlerine, senden de davet beklemesinler.


  • lcha  (23.08.16 13:55:46) 
görmek istemediğiniz kadınların evine neden gidiyorsunuz peki?


  • interview with the vampire  (23.08.16 13:55:51) 
görmek istemiyorum demedim ki, bana sürekli sen bizi ne zaman davet edeceksin demelerine tahammül edemiyorum dedim. ben aşı tedavisi olmuştum hareketlerim sınırlı olmalıydı o zaman gitmiştim beni zorla çağırmışlardı evlerine. biz sana şöyle bakarız sen hareket etme aman kendine dikkat et filan demişlerdi. halbuki öyle beklentim yoktu. şimdi benim aşı tutmadı. beni gördükçe soruyorlar sana geleceğiz diye.


  • for day to break  (23.08.16 13:58:46) 
hem ayranım dökülmesin diye bir laf vardır buraya cuk oturuyor

misafirlik olayını sevmemiş olabilirsin
arkadaşların gelmek istiyorlarsa gelsinler bir kere

sonra da bi daha böyle şeyler yapmazsın evinde oturursun
  • Batuhanolabilir  (23.08.16 14:00:49 ~ 14:09:52) 
benden uzak durun demeni öyle algıladım o zaman kusura bakma.


  • interview with the vampire  (23.08.16 14:03:22) 
batuhan ayranım dökülmesin demiyorum evet evlerine gittim oturduk konuştuk iyiydi. burdaki haksızlığımı kabul ediyorum. keşke gitmeseydim. eve misafir almak istemiyorum. evet belki de hazırcı olarak yaftalanmaktan kaçışım yok sanırım.


  • for day to break  (23.08.16 14:04:02) 
sen de iade-i ziyaret olarak bi defa çağır sonra ne sen git bi daha ne de onlar gelsinler


  • limoncello  (23.08.16 14:09:50) 
bu insanlarla görüşmeye devam etmek istiyorsan mecburen çağıracaksın bir kez. sonra sen de onlara gitmezsin, onlar da sana gelmek istemezler.


  • pinkpeony  (23.08.16 14:12:47) 
kusura bakma canım öncelikle. sen git ye iç o seni mutlu etmek için ayağındaki terlikten çayının altlığına kadar düşünsün. ama sen çağırma. iyimi böyle


  • gulsum  (23.08.16 14:13:30) 
Ulan ne yüklenmişsiniz ya. Hata etmiş, tedavi olduğu süreçte sancılı geçtiği için ve kadınlar candan gel buyur dediği için; kalkıp gitmiş ama bu her seferinde "biz seni davet ettik, çağırdık, sen niye bizi davet etmiyorsun?" "bizi de çağır artık ama ya" diyerek taciz edilmesine sebebiyet verecek kadar ileri gitmemeli.

Ayrıca kusura bakmayın gömüyorum ama bizim bu kadınlar ve ikiyüzlülükleri beni çıldırtıyor. Uyuşturucu gibi, sana bir tane veriyorlar ondan sonra senden de bekliyorlar. Belki ben sizi sevmedim amk! İçten pazarlıklı insanlardan ve komşuluk ilişkilerinden nefret ediyorum.

Gitme, çağırma. Yok baktın hala devam ediyorlar kurtulmak için bir defa davet et. Bir şey de yapma. Her şeyi hazır al biraz da soğuk davran, onlar anlarlar.
  • Polaroid  (23.08.16 14:13:48) 
pinkpeony selamı sabahı kesmek istemiyorum ama yemeli içmeli davetlerden de haz almıyorum. buna bir son vermek amacım. en iyisi gördüğümde ufak bir selam verip kaçarım. artık arkamdan uzatırlar ama kulağım duymadığı sürece problem olmaz.


  • for day to break  (23.08.16 14:16:58) 
polaroid teşekkür ederim. :) yok onlara ne pasta ne kek. hazırı da yok el yapımı da yok.


  • for day to break  (23.08.16 14:20:16 ~ 14:21:49) 
at rahatsız oluyo de.

s-media-cache-ak0.pinimg.com
  • spirit crusher  (23.08.16 14:38:32) 
kahveye cagir. turk kahvesi icin. en kolay misafir agirlama yolu.


  • nax  (23.08.16 14:45:09) 
"Müsait olduğumda bi gün inşallah.." de. "çağırcam" diye tamamlama, yarım yamalak havada kalsın laf.

"Ben size haber veririm uygun olunca" da diyebilirsin..
  • mandalina kokusu  (23.08.16 14:45:31) 
Ev müsait değil ama sizi de çağırmak istiyorum diye civardaki bir kafe, restorant türü bir yerde ağırlayın.

Kahvaltı veya yemekli güzel bir ağırlama yaparsınız. Sizin durumunuzda en uygunu bu...


.
  • kartallar yuksek ucar  (23.08.16 14:48:14) 
evde bir şeyler ikram etmek hiç problem değil. asıl problem bu arkadaşların bir araya geldikleri zaman oluşturdukları kötü enerji. tüm yönlerini bir kefeye koydum ve onlarla samimi olmanın bana zarar getireceği kanısına vardım. ama tabi pat diye hiç görüşmemekte olmaz. en güzeli eve at almak. yaşasın at.


  • for day to break  (23.08.16 14:53:44 ~ 14:54:01) 
bizi ne zaman davet etceksin diyeni davet edesim olsa bile davet etmem. bu nasıl bir yüzsüzlük, ben seni davet ettim sen de beni davet etmek zorundasın diyor yani. sizi davet etmişler ve evlerine gitmiş olabilirsiniz, gittiniz ve muhabbetleri pek de sarmamış demekki. kimseyi davet etmek zorunda değilsiniz. sorduklarında 'bu aralar müsait değilim' diyip geçiştirebilirsiniz bir süre sonra sormayı bırakırlar zaten. birbirlerinin evine gittiklerinde de bir güzel arkanızdan konuşurlar, rahatlarlar, siza bulaşmazlar zamanla :)


  • avonkatalogu  (23.08.16 15:00:28) 
evde ilaçlama var, evde fare çıktı, sevmiyorlarsa eve kedi/köpek aldım gibi şeyler olabilir. mesela bizde kedi var diye çoğu insan gelmiyor, yemeklere kedi tüyü kattığıma inanıyorlar 0_0


  • su nanesi  (23.08.16 19:21:36) 
aslında istemememin nedeni gittikleri yerleri kötülüyor olmaları. pisini, temizini laf ediyorlar diğer kadınların. eminim bana da burun kıvıracaklar. kendilerini çok matah görüyorlar o yüzden. biz sana yardım ederiz sen kendini yorma demeleri filan hiç samimi değil. ben doğum yapsam yatağa düşsem bulaşığımı yıkasalar iki gün sonra lafımı ederler. böyle bir düzenleri var. kimse bana ikramda bulunmasın ama ardımdan da konuşmasın.


  • for day to break  (23.08.16 19:47:06) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.