[]

eksisozluk.com sitesinden bir yazara bir mesaj iletir misiniz

eksisozluk.com sitesinden bir yazara bir mesaj iletir misiniz

ben üye olmadığımdan yazamıyorum kendisinin de eksiduyuru.com sitesinde üyeliği yok yazarın nicki

yalnizimdostlar

kendisi

eksisozluk.com sitesine

malwarebytes konusuna bunları yazmış

daha bilgisayarı yeni aldım ve 2 bin tane mallvare midir ne bokum virüs çıktı. birde çinli bir program var ama silemiyorum orospu çocuğunu. bu programda işime yaramadı. yardımcı olabilcek olan suslerler varsa sevinirim.

işte o orospu çocuğu
hizliresim.com

ayrıca bu virüsü bulaştıran site inndir dur . sizinde amınıza koyim yavşaklar. daha 1 hafta olmadan anasını siktiniz bilgisayarımın.

09.03.2016 01:08 ~ 01:13 yalnizimdostlar

yazdıkları eksisozluk.com sitesinde malwarebytes konusunun 5. sayfasında

ona şu yazdıklarımı kopyalarsanız çok sevinirim

bende o programı silmek için çok uğraştım ve malwarebytes da silmedi program işin acı tarafı virüs de değil virüs koruma programı ama virüsten daha beter bilgisayardan bir program indirirken gizlice bilgisayara yerleşiyor programın adı 360 önce c ye tıkla sonra c nin içinde program files klasörüne tıkla program files klasörünün içinde 360 klasörüne tıkla içine gir klasörün içinde uninstall var ona tıkla sonra yönergeler çince ama birkaç defa yanlış butonlara bassan da sonrasında deneme yanılma yöntemiyle doğru butonlara basarak programı silersin hatırladığım kadarıyla uninstall seçeneğini seçtikten sonra soldaki kutucuğa tıklanıyordu programı sileceğin için üzgün bir surat sembolü geliyor sonrasında tıklaya tıklaya iğrenç kahpe programı silersiniz

 
ilettim. ne kadar iyi birisiniz.


  • hopeless  (23.08.16 13:39:27) 
vay be şu an ayağa kalktım ve sizi alkışlıyorum. tebrikler.


  • hakim oynayin dedi  (23.08.16 13:41:07) 
Helal, adanalı celal


  • dickens  (23.08.16 13:50:22) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.