[]

Pokemon izlemeye değer mi? (Yeni sezondan itibaren)

Öncelikle az biraz anime kültürüm var. Hani böyle kısa ve kült olarak adlandırılabilecek çoğu seriyi izlemişimdir. Ek olarak oyun temalı olan Pokemon Origins'i de izledim yakın zamanda. Her 90lar çocuğu gibi yayınlandığı dönemde Pokemon müptelasıydım. Yakın zamanda da ekşi'de başlığına denk gelip youtube üstünden yeni bölümlerin dublaj veya altyazılı şekilde verildiğini görünce bir "Acaba başlasam mı" dedim kendime.

Eskisi kadar zaman ayırabilecek ve 'binge' yapabilecek durumda değilim. Ama arada vereceğim zamanı da karşılarsa izlerim diye düşünüyorum. Duyuru'dan da elbet bir izleyeni vardır diye umuyorum :)

Hani Ash halen eskisi kadar gerzek mi? Roket Takımı ile 20 dakika doldurulmaya çalışılıyor mu? Gibi sorularımı cevaplarsanız çok makbule geçer.

dipnot: ilk jenerasyondan altıncı jenerasyona kadar tüm oyunları fazla mesaili bir şekilde bitirdim :) o yönden bir sıkıntım yok.

 
@want2die dragon ball izledim. one piece, animeyi bıraktım mangadan devamm ediyorum. one punch-man i de izlemeyi düşünüyordum sağol.


  • kaledekiyalnizlik  (23.08.16 13:04:50) 
3 sene önce kaldığım yerden izlemeye devam edeyim dedim birkaç bölümde çok sıkılıp bırakmıştım. televizyonda yayınlanan son bölümden itibaren başlamıştım. ash bütün iyi pokemonlarını sağa sola bağışlayınca acayip uyuz olmuştum bir de o da büyük etkendi.


  • yazar yazmaz yazan yazar  (23.08.16 13:16:21) 
ben büyük umutlarla indirdim ama olmadı sıkıldım bıraktım. hala duruyor bi ara yine başlarım diye.

roket takımı vb aşırı bayıyor artık.
  • eindaclub  (23.08.16 13:47:44) 
Cevaplar için sağolun. 20 dakikamı ayırıp ilk bölümü izledim. Tamamen zaman kaybı, maalesef.


  • kaledekiyalnizlik  (24.08.16 09:55:52) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.