[]

emanet arabanın kapısını sürttüm

araba daha yeni. ben de emanet duruyodu ve arada kullanıyodum. otoparktan çıkarken sağ kapıyı sürttüm. nası açıklarım? adamın zararını nasıl karşılarım? kendi arabam yansa bu kadar üzülmezdim.




 
büyütülecek bir şey yok herkesin başına gelebilir. sahibine de istediği yöntemle onaracağınızı ve zararını karşılayacağınızı söylemeniz yeterli. başka yapacak bir şey yok çünkü.


  • icim urperiyor  (23.08.16 04:09:46) 
gizlemeyin de ne yaparsanız yapın.


  • dahili meddah  (23.08.16 08:22:36) 
Araba yeniyse kaskosu da vardır. O nedenle kasko zaten bunu karşılayacaktır. Yetkili serviste boyatılır olur biter. Eğer çok az birşey ise pasta-cila ile bile geçebilir. Ancak araç sahibinin mutlaka haberi olsun çünkü araç satışı vb. durumlarda illaki ortaya çıkacaktır ve mahçup/yalancı durumuna düşecektir.


  • gonulcelen87  (23.08.16 08:46:39) 
Yav bu kaskoyu da ne kadar gereksiz basit seyler icin rahat rahat tavsiye edebiliyorsunuz. Kasko primlerini siz mi oduyorsunuz? Hasarsizlik indirimini sen mi veriyorsun da surtme icin kasko var rahat ol diyorsun. Emanet arabada surtme icin kasko var yaptirayim denmez sakin ha.
Araba sahibine bahsedeceksin soyle boyle yetkili serviste yaptiracagim diye yaptiracaksin adamin/kadinin onayi ile. Gecmis olsun olabilir boyle seyler. Bu sebepten ben emanet araba kullanmam.

  • denizgonen  (23.08.16 09:09:19) 
Mal sahibine söyleyin ve o nasıl isterse zararını öyle karşılayın.

Sahibine sormadan yaptırmayın sakın. Bence büyük ayıp...


.
  • kartallar yuksek ucar  (23.08.16 09:47:47) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.