(5)
Aracın verdiği arıza sinyali
Araç renault clio 2005. Daha önce de yanım söndü ama bugün hızlandıkça arada bir ekteki ışık yandı bir süre sonra söndü. Nedenini bilen var mı?http://4.bp.blogspot.com/-GatYBVBo2n4/VHr5Wwio4jI/AAAAAAAAAAw/IOlXsOG79NI/s1600/clio%2Bar%C4%B1za%2B%C4%B1%C5%9F%C4%B1%C4%9F%C4%B1%2Bpedal.jpg
Araç renault clio 2005. Daha önce de yanım söndü ama bugün hızlandıkça arada bir ekteki ışık yandı bir süre sonra söndü. Nedenini bilen var mı?
4.bp.blogspot.com
0
Isıtma bujısi arızası. Önemli bir şey değil ama bir tanesi bozulmuştur muhtemelen. Bir ara bir servise git değiştirsinler.
0
Kızdırma/ısıtma bujisi. Kışın motorun daha çabuk ısınması için kullanılan bi parça. Değiştirmişken 4 ünü birden değiştirmeyi tavsiye ederler genelde. Tanesi 20-30 lira arası bişeydi galiba.
0
yakıtı ilk start halinde ısıtmaya yarayan kızdırma rezistansı gibi geldi bana, havalar soğudumu çalıştıramazsın sabah arabayı
0
Daha 2 gün önce bilgisayara bağladılar sadece fren pedalı arızalı çıktı onuda temizlediler hiçbir sorun kalmadı. O arızanın da fren pedalından olduğunu söylemişti.
Zaten bu durumda hızlanınca olmuştu. Yine fren pedalı mı acaba?
0
arkadaşların dediği gibi kızdırma bujisi arızası. arabayı hemen çalıştırmaktan kaynaklı, kontaktayken ışıkların sönmesini bekledikten sonra marşa basman gerek. değiştir o bujilerin hepsini, kafan rahat etsin.
0