[]

Aracın verdiği arıza sinyali

Araç renault clio 2005. Daha önce de yanım söndü ama bugün hızlandıkça arada bir ekteki ışık yandı bir süre sonra söndü. Nedenini bilen var mı?
4.bp.blogspot.com



 
Isıtma bujısi arızası. Önemli bir şey değil ama bir tanesi bozulmuştur muhtemelen. Bir ara bir servise git değiştirsinler.


  • slayerrr  (23.08.16 00:52:20) 
Kızdırma/ısıtma bujisi. Kışın motorun daha çabuk ısınması için kullanılan bi parça. Değiştirmişken 4 ünü birden değiştirmeyi tavsiye ederler genelde. Tanesi 20-30 lira arası bişeydi galiba.


  • bir3iki7  (23.08.16 00:58:18) 
yakıtı ilk start halinde ısıtmaya yarayan kızdırma rezistansı gibi geldi bana, havalar soğudumu çalıştıramazsın sabah arabayı


  • killerbee  (23.08.16 00:59:38) 
Daha 2 gün önce bilgisayara bağladılar sadece fren pedalı arızalı çıktı onuda temizlediler hiçbir sorun kalmadı. O arızanın da fren pedalından olduğunu söylemişti.
Zaten bu durumda hızlanınca olmuştu. Yine fren pedalı mı acaba?

  • six packsiz  (23.08.16 01:55:21) 
arkadaşların dediği gibi kızdırma bujisi arızası. arabayı hemen çalıştırmaktan kaynaklı, kontaktayken ışıkların sönmesini bekledikten sonra marşa basman gerek. değiştir o bujilerin hepsini, kafan rahat etsin.


  • prompter  (23.08.16 09:38:34) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.