[]

Sizce iyi cevap vermiş miyim ?

Bugun cs den osloda bir norveçli ile hırvatlı ile takıldık.Norveçli türkiyede her gün bombalar patliyor sıkıntılı değil mi dedii ? Hırvatta ülkede darbe girişimi olmuş nasıl bir ülkedesin falan dedi ..Norveçli de buralarda pek bomba patlamaz falan dedi ..

Ben de türkiyenin komşuları sıkıntılı ..Amerika her işe elini sokuyor açıkçası kana bulayan kendini de pisletiyor .Fransa nasıl bu kana bulaştıysa türkiyede aynısını yaptı.. Olanlar masum insanlara oluyor dedim.Sizce ne demeliydim ? Hırvatta sırplardan ve ermenilerden nefret ettiğimi falan saniyor ..Size yurtdısında bomba patlaması ve darbe sorulursa ne cevap verirsiniz ?


 
heeeeee amerika demediler mi asdfasdfas kendi beceriksizliğimiz derdim. sen de öyle de


  • cekilmis gayfe  (22.08.16 22:53:16) 
Amerika filan karistirmamak lazim da,
Kana bulasan elini verince kolunu da kaptiriyosun. Bu acidan dogru demissin bence.

Onun fisinda 1-2 gun buluscagin adamlar politika konusma bence. Tatildeysen eger kafan bosalsin diye yapmiyo musun tatili :)
  • kuehles blondes  (22.08.16 22:54:59) 
turkiyenin komsulari kadar kendi yonetimi de sikintili hocam onu atlamissin. derin oyunlarin dondugu zaten asikar. her birimiz farkli sekilde yorumluyor olabilir ama birileri bu surecleri yonetiyor sonucta. sirplar ermeniler ne alaka yahu onlar nerden cikti.


  • jedilance  (22.08.16 22:56:08) 
@kues öyle de adamlar soruyor ..Ben konuşmak istemiyorum diyince de biraz ortalık sessizliğe bürünüyor ..


  • sorunvar  (22.08.16 22:56:40) 
"Evet durum sikintili ama ben tatil yapmaya, uzaklasmaya geldim. Baska bir seyler konusalim lutfen" biraz boyle seyaparsan o anki sessizli olmaz bence. Sonrasi icin de acacagin bir konu dusun bence :D


  • kuehles blondes  (22.08.16 22:58:01) 
Oy oranları artıyor ama deseydin eski başbakan gibi. Neyin savunmasını yaptın ki.


  • hasmetizm 2046  (22.08.16 23:20:13) 
aynen bir daha sorduklarında fucking turkish state and turkish people dicem aq ..


  • sorunvar  (22.08.16 23:22:08) 
e kabul etmek lazım bir yerde adamların ülkeleri iyi. bana öyle deseler evet haklısınız ama maalesef ülkedeki çoğunluk böyle olunca biz de arada kaynıyoruz derdim.


  • bohr atom modeli  (22.08.16 23:37:38) 
Yaşadığınız ülkeler kimsenin ele geçirmek istemeyeceği kadar sıkıcı diyebilirsin. Bu şekildeki sorular oltadır aslında. Sen sıkıntı var, ama idare ediyoruz işte dersen senin yanında olurlar. Onların bekledikleri bu sorulardan sonra senin ülkeni kötüleyecek olman. Kendi ülkeni kötü gösterirsen bu sefer seni ezilmiş olarak görürler. Atlama yani gaza gelip. BBC'nin her gün sayfasında Türkiye'den haberler oluyor. Herkes konuşuyor bunları. Olayın büyüsü burada zaten. Dış güçlerin ülkemize sürekli müdahale etmeye çalışması.


  • dissendium  (22.08.16 23:45:21) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.