[]

dizi tavsiyesi dostlar.

şimdi söyle anlatayım. breaking bad'den beri fazla ağır dizi izlemek istemiyor canım. yani dram, kriminal diziler falan. it's always sunny in philadelphia'yı çok çok seviyorum fakat bilen bilir 2017 kışında devam edecek. benzer diye modern family'e de başladım o da bitti.

sitcom, kara mizah dizi tavsiyesi istiyorum sizden yani. sunny tarzı. gülme efekti olmazsa daha iyi olur ama ayarlarız bir şeyler.

bir de ağır toplardan the sopranos'u merak ediyorum, belli ki baya iyi bir dizi ama dediğim gibi biraz yoruyor beni böyle 40 dk'lık dram, kriminal diziler.

american horror story ile ilgili düşüncelerinizi de merak etmekteyim ayrıca.

teşekkürler.

 
coupling


  • lcha  (22.08.16 20:30:25) 
ingilizce varsa ingilizce altyazıyla "flight of the conchords"
Ayrıca The Office, Scrubs, Two and a Half Men, 30 Rock dizilerine kefilim (gerçi hepsini izlemiş olabilirsin)
Vakit geçirmelik The Middle dizisini de deneyebilirsin.

Dram istemiyorsun ama yine de House MD ve Oz diye muhteşem iki dizi olduğunu hatırlatayım,

İyi seyirler,
  • michael_knight  (22.08.16 21:57:12) 
Kara mizah için Yes Minister' düşünülebilir.


  • hatsatse  (23.08.16 01:06:51) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.