[]

doğum odası

dostlar çok sevdiğim bir arkadaşım cuma günü doğum yapıyor ancak yanına gidemeyeceğim, hastane odasına ne gönderebilirim?
çiçek diye düşündüm ama çiçekleri doğum yapanın odasına almıyorlar diye biliyorum ancak yanlış mı biliyorum? ya da bambaşka bir şey mi olmalı?

teşekkürler şimdiden

 
bebek bezi bolca bebek bezi. annem öyle dedi en azından


  • dannyb  (22.08.16 16:07:14) 
degistirme karti olan herhangi bir hediye. (yenidogan zibin seti vs.)


  • jimicik  (22.08.16 16:10:49) 
ben doğum yapsaydım hediyemin işlevsel olmasını isterdim. yenidoğum yapan kadınların göbekleri sarkar, bunun için özel bel bağlayıcılar olurmuş ama bana o tür hediyeler yollasınlar isterim. ya da çatlaklar için krem. valla ben hiç içerlemem. bebeğime bakacakken bir yandan da kendimle ilgilenmem için bana sunulan hediyeler çok anlamlı olur. ya da bebek bakma kitabı. kullanım klavuzu skjgbjsdjgs.


  • for day to break  (22.08.16 16:25:02 ~ 16:25:16) 
hastane odasına çiçek sokulması yasaktır. o nedenle çiçeksepeti gibi sitelerde falan bez pastası denen bir dalga var. internette bez pastası diye aratırsanız bulabilirsiniz. biraz el beceriniz varsa kendiniz yapabilirsiniz bile. ya da çiçeksepeti vs sitelerde yeni doğanlara özel kategorilerde değişik ürünler var. onlardan gönderebilirsiniz. bez pastası denen dalganın içine işe yarayacak şampuan, bebek battaniyesi vs. vs. bir sürü nesne konabiliyor.


  • kedili madam  (22.08.16 16:36:59 ~ 16:38:18) 
www.tuniko.com
sling ya da boba tarzı ergonomik kangurulardan alabilirsiniz. işlevsel bir hediye olduğunu düşünüyorum.

  • ringinthered  (22.08.16 16:42:09) 
aileye yeni bir bebek geldigi icin ekonomik sıkıntıları olabilir. Bebek kıyafeti, zıbını, kangurusu, bezi ne bileyim durumunuz iyiyse bebek arabası puseti falan alabilirsiniz. Veya altın gönderme şansınız varsa altın takalım bebişe, aile kendine göre harcasın.


  • alwayschargeneverbend  (22.08.16 17:08:38) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.