[]

Nişanda ne giyicem ben

Merhaba.

20 gün sonra nişanlanıyorum. Şimdiye kadar yapılan tüm hazırlıkları annem ile ablam yaptı. Kız arkadaşımla da başka şehirlerde olduğumuz için ona dedim hep "git şuraya bak nişan elbisesi için, şurada takı bak" falan diye.

Sorun şu ki ben kendim için hiçbir şey bakmadım. Hatta yeni öğrendim benim giyeceğim şeyleri de kız arkadaşım alacakmış. Nalaka diyorum adet diyorlar. "Vakko'dan alayım da gör" falan diyordum şakasına ama iş ciddiye bindi.

Takım elbise giymek istemiyorum. Memurum zaten her gün takım elbise giyiyorum gına geldi artık. Biraz daha spora yakın şeyler giyeyim diyorum da bi şey bulamıyorum.

Bana kombin atabilecek olan var mı?

 
biz geçen eşime bir düğün için aldık.
çok da uygun fiyatlı oldu. ceket (açık gri keten), pantolon hafif spor ama güzel bir kumaşı var mavi bir pantolon, bir de beyaz üzerinde minik mavi noktaları olan bir gömlek aldık. bunlar lcw'den. sonra defacto'dan 50 tl kahverengi süet ayakkabı. koton'dan aynı ayakkabı kumaşında kemer ve mavi bir kravat. totalde 250 tl filan verdik. hatta koton'dan parfüm bile aldık.
genele baktığımızda çok güzel oldu. hem düz takım değil hem de bayağı rahat etti. linkleri bulursam atayım ayrıca. böyle birkaç mağazadan kombin yapabilirsiniz.

benzerleri:
pantolon www.lcwaikiki.com
gömlek www.lcwaikiki.com
ceket www.lcwaikiki.com
ayakkabı www.defacto.com.tr
kravat www.koton.com
  • kaputt  (22.08.16 13:59:56 ~ 14:09:13) 
istanbuldaysan ben sararın outletinden, aşırı ucuza almıştım. normalde takım elbise falan giymediğimden, bir kere giyeceğim takıma çok para abayılmamış oldum hem de oldukça kaliteliydi.

2 sene önce takım elbise + gömlek + 2 kravat + 2 çorap + ayakkabı (hepsi aynı yerden) 270 liraya aldım yanılmıyorsam.
  • paranoyak kedi  (22.08.16 14:04:18 ~ 14:05:48) 
erkek için zaten 3 renk opsiyonu var herhalde siyah-lacivert-gri belki pantolonda krem rengi. o yüzden kızın ne giyeceğine çok bakmıyorum ben :D

zaten beraber gidip bakacağız kızla ama benim aklımda en ufak bi şey bile yok sorun bu. buradan 3-5 kombini kafamda oturtsam ona göre bakarım diyorum.
  • akatreil  (22.08.16 14:06:27) 
www.damattween.com
www.damattween.com
www.damattween.com

bunlara bak hocam. kravatı ve mendili farklı renkler yaparak çok güzel spor bir kombin yapabilirsin.
  • tantunisultansüleyman  (22.08.16 14:08:24) 
beymen business outlet magazalarinda cok guzel ve ucuza takimlar bulabilirsiniz. istediginiz gibi spor ceketler vs. de var.


  • kassiopeia  (22.08.16 15:05:58) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.