[]

Burun altı egzema

5 sene önce burnumun altında kızarıklık çıkmış ve sonrasında 1 sene gitmemişti. 3-4 ay önce yine çıktı, doktor bunun egzema olduğunu, stresten kaynaklanmış olabileceğini söyledi, krem verdi fakat hiçbir işe yaramadı.Sürekli kaşınmıyor fakat bazen az az, kabuk oluyor ufaktan ve hep ama hep kırmızı orası. Fondotenle falan kapatmak istemiyorum üzerini ama kırmızı durması da kötü duruyor. Bu egzemaya iyi gelen doğal bir yağ, bitki veya çözüm var mı deneyip işinize yarayan?




 
egzemanın ilacı beklazon denen sihirli merhemdir. Benim iki kulağı da çürümekten kurtardı resmen. Yalnız kortizol içerdiği için çok az kullanılması tavsiye edilir.
Beklazon .. her defasında Saygıyla anarım kendisini

  • koca dost dev  (22.08.16 13:58:14) 
Hastalık tamamen geçmez sadece semptomları giderilir hafif bir stres dengesiz beslenme uykusuzluktan tekrardan çıkar .. Antibiyotik kremler ve antifungal krem al sür 2 güne geçer . (doktora Danış yine)


  • buzdolabindakiyarimlimon  (22.08.16 14:37:56 ~ 14:39:19) 
saçlı bölge için dermovate losyon kullanıyorum, bıyık bölgem için yani. ve evet, tabii ki egzaman hiçbir zaman geçmez ama kontrol altına alınabiliyor.


  • mermize  (22.08.16 14:55:15) 
yıllar önce babaannem anneme bir kocakarı ilacı yapmıştı ve annem faydasını görmüş. daha sonra birkaç farklı yerde bu preparatın kullanıldığını duydum ama hiç denemedim. ancak bu da kesin çözüm değildir, egzama tekrar çıkacaktır. tarife gelince:
bir miktar ardıç katranı ve katranı hamurlaştırmaya yetecek kadar leblebi tozu. burada etkisi olan şey ardıç katranı. leblebi tozu onu yutulabilir yuvarlak toplar yaparken hamur haline getirmek içi kullanılıyor. dolayısıyla miktarı kendiniz ayarlayacaksınız. yuvarlak toplar her sabah aç karna bir tane olmak üzere yutuluyor. doktora danışmadan kullanmayın, bitkisel ilaçlar konusunda yan etki çalışmaları yapılmadığından karaciğer böbrek vs organlar için risk oluşturabilir.

  • curukturpkokusu  (22.08.16 23:59:01) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.