[]

Bankaların en tenha olduğu saatler?

Merhabalar,

Vize evrakı için (kaşeli banka hesap dökümü) Yapı Kredi'ye gitmem gerekiyor ama bugün çok işim var. Yarın da ofisten ayrılmam mümkün değil toplantılardan ötürü. Bugün kaç gibi gidersem en az zamanı harcayarak işimi halledebilirim? yemek ardından 1:30 gibi gitsem kalabalık olur mu? Yoksa akşam 4'ü falan mı beklesem?

edit: eğer spesifikleşmek gerekirse, Astoria AVM'ye varmadan hemen önceki Yapı Kredi Şubesine gideceğim.

 
hesap dökümlerini gişeden almadığınız için zaten çok sıra beklemezsiniz. genelde bu tarz işlemleri yan tarafta bulunan masaya oturup işlemi yaptığınız (isimleri ne hatırlayamıyorum) kişiler yapıyor.


  • prezarlatif  (22.08.16 12:26:47) 
bugün pazartesi olduğundan her saat kalabalık olur bence. ama daha önceki tecrübelerime dayanarak söylüyorum. kapanışa yakın boş oluyor. yani atıyorum şube 5'de kapanıyorsa 4'de orda olun. genelde insanlar sabahtan halletmek istiyor işlerini.


  • mr.goodcat  (22.08.16 12:53:23) 
Noterler gibi bankalar da tamamen bulundukları bölgenin şartlarına göre yoğun olurlar. Tüm Türkiyedeki onbinlerce şubeyi genelleyemezsiniz.

örnek 1: araç-alım satımının bol yapıldığı yerlerde öğleden sonra ana baba günü olur. sabah 9'da sinek avlarlar.

örnek 2: bireysel müşterilerin ağırlıklı olduğu yerlerde sabah 9 ana baba günü olur. öğleden sonra da şansa göre dolu veya boş olabilir.

emekliler, esnaf, sanayi bölgesi vs. örnekler arttırılabilir. tamamen sizin gideceğiniz şubenin müşterilerine bağlı bir şey.
  • 507  (22.08.16 13:19:31) 
En tehha 4 gibi olurlar çünkü bütün yaşlı teyzeler, amcalar "ay sabah erken gideyim de boşken yapayım işimi" diye düşünür.


  • Adramelekhh  (22.08.16 13:50:48) 
sabah erken, banka acilir acilmaz gitmek gerek


  • nax  (22.08.16 13:59:52) 
@507, o nedenle şube adı da verdim. teorik bilgi vermişsiniz teşekkürler de, istatistiksel olarak hesaplama yapamayacağımdan işime yaramadı açıkçası.


  • vejeteryanvampir  (22.08.16 14:22:29) 
ben o cevabı yazdığımda şube yoktu soruda. soruyu acık hale getirirseniz, cevaplar da pratikte yararlı hale gelebilirler. edit gelmeden pratik cevap veremeyeceğime göre suç bende olmasa gerek.


  • 507  (22.08.16 22:53:56 ~ 22:55:03) 
@507, niyetim polemik değil ama benim editlediğim saat ile sizin cevap verdiğiniz saat dakika ve saniyesiyle beraber görünüyor.
bir de şube vermesem bile ben bu sonuçlara hiç bir yer için ulaşamayacağımdan cevabı yararsız buldum. yine de zaman ayırıp yazdığınız için teşekkürler.

  • vejeteryanvampir  (25.08.16 10:52:21) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.