Giriş
(3)

Ankara'da Dış Ticaret Kursu

luciditysilent
Ankara için önerebileceğiniz dış ticaret kursu var mıdır? Bu kurslara giden varsa faydalı olduklarını düşünüyor musunuz? TDV nasıl bilen varsa bilgilendirirse sevinirim.
Ankara için önerebileceğiniz dış ticaret kursu var mıdır? Bu kurslara giden varsa faydalı olduklarını düşünüyor musunuz? TDV nasıl bilen varsa bilgilendirirse sevinirim.
0
luciditysilent
(22.08.16)
merhaba, ben 5 yıldır dış ticaret bölümlerinde çalışıyorum. ama hiç benzer bir eğitim almadım. neden böyle bir eğitime ihtiyacınız olduğunu düşünüyorsunuz?
0
tavukbanalop
(22.08.16)
MEB onaylı olduğu için TDV'nın İstanbul'daki kursuna gitmiştim. Benim için boşa harcanan bir para oldu. kurs komple fragman gibiydi. işin içinde değilsen hemen hemen her şey havada kalıyor. belki dış ticaret bilgisi/eğitimi olanlara bi yararı oluyordur ama bana yararı olmadı. duruyor sertfika öylece. bu arada 2010'da gitmiştim kursa.
0
pongiyen
(22.08.16)
Deterjan üretimi yapan bir fabrikada kimya mühendisiyim. Aslında sahibi de sayılırım. Bir şekilde dış pazara açılmayı istiyorum. Dış ticaretin çoğu kez iç ticaretten daha kolay olduğunu duyuyorum. Bu sebeple vizyonumu genişletmek amacım. Hem bir başarı çıtası olacak benim için.
0
🌸luciditysilent
(22.08.16)
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler basond, compumaster, fraise, kibritsuyu, rakicandir
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır.