[]

Macte çalışan kızlar çok rahatsız edici değil mi ?

Erkekleri çok ilgili ama kızların burnu çok havada sanki onlar bize değil de biz onlara hizmet vermeye gidiyormuşuz gibi bir havaları var. eskiden beri mac ve ürünlerini çok beğenir ve kullanırdım ama son 3 senedir ne zaman girsem 0 ilgi alaka ve absürt tipler. tamam makyajları çalıştıkları yer gereği absürt olabilir yüzünün yarısı farklı yarısı farklı makyajlar vs. ama bu asi havayı müşterilerine yansıtmak zorundalar mı ? 1 ya da 2 kez olsa tamam ama sürekli böyleler. ürünlerini de kaliteli buluyorum.
sorum şu siz de macte böyle şeylerle karşılaştınız mı ? evetse napıyosunuz yardım istiyorum soru soruyorum öneri istiyorum tık yok bilmem ki diyeni bile gördüm siz olsanız naparsınız bu durumda ? bir de yurt dışındaki maclerde de konsept böyle gothiclik üzerine mi hep mi absürt dövmeli kısa ve renkli saçlı kızlar çalıştırıyor acaba ?



 
Belki is verenleri oyle olmalarini istiyor. Kac tane guler yuzlu barmen gordun ki ornegin?


  • Traveller  (22.08.16 10:20:22) 
@Traveller oha çok gördüm hatta bar işleten iki tanıdığım barmenlere özel olarak güler yüzlü ve yakışıklı seçiyordu kız bağlasınlar mekana diye.


  • Esinsin  (22.08.16 10:25:47) 
geçen buzzfeed'de de böyle bir haber okumuştum maclerin tüm dünyada aynı galiba çalışanları. yorumlarda da millet hep ilgisizlikten şikayet ediyordu. çok nadir şubelerinden memnun olanlar vardı. ben bir iki kere yardım almaya çalıştım ondan sonrada bir daha girmedim.

edit: çalışanları aynı derken ilgi alaka bakımından dedim tipleri açısından değil, o kısmı bilmiyorum yanlış anlaşılmasın.
  • yue  (22.08.16 10:30:30 ~ 10:35:54) 
sen birde sephorayı gör. :/ kabus gibi
ben anlamıyorum bu havalarının özünde ne yatıyor, kimseyi aşağılamak istemiyorum ama sen kimsin yeaaa demek istiyorum bazen suratlarına öyle bir huyum olmasada... okuyunca bile sinirlendim yeniden. girip hiç bir şey sormadan alıp çıkıyorum, orda durmaları bile sinirlerimi bozuyor.
soracağım bişi olursada eze eze aksi aksi soruyorum o garip tavır içinde olduklarında.
bazen dilimin ucuna geliyor siz burda yardım ekmek için mi duruyorsunuz yoksa insanları aşağılak mı :/

iç dökmesi oldu bu

yurt dışında %100 farklılar sevecen yardımsever ve peşine takılmıyorlar.
  • eja  (22.08.16 11:27:25) 
bu işlerde çalışanlar malum hizmet sektörünün dibinde olan çok zor işler yapıyorlar. maaşları da gözler önünde.

dolayısıyla bu her açıdan memnunsuzluk yaptığı işe de yansıyor tabii, kötü yapıyor. 5 liraya mal ettiği şeyi 100 liraya satarken bunu alan müşterinin orada çalışan insanın mutluluğu için ayıracak 5 saniyesi bile yokken onlar da böyle tepki verir tabii. niye şirket o kadar kâr ederken çalışanına düşük maaş vermesine göz yumuyorsunuz lan?

kimseye de sen kimsin ya falan demeye kalkmayın, bu tarz bezmiş insanların çok da kaybedeceği ya da korkacağı bir şey yok. götünüzü yere yapıştırırlar.
  • ebonni eth atc  (22.08.16 11:46:01) 
Mac'i bilmiyorum da Sephora oyle geldi biraz bana.


  • stavro  (22.08.16 11:48:40) 
Aldıkları maaş ve işin zorluğuyla alakalı. Çağrı merkezlerinde de genelde aynı samimiyetsizlik var. Aynı kişiye ver düzgün maaşı, hepimiz gibi yüzü gülmeye başlar. Fakat Türk kadınında ayrı bir sorun olduğunu da belirtmek gerekir.


  • silver apple  (22.08.16 12:05:53) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.