[]

Kredi kartı ama

Bir kredi kartı sorusu da benden.

Aklımdakiler şöyle:

1- Aidatsız veya çok düşük miktarda aidat olmalı,

2- Visa değil, Mastercard olmalı,

3- Sonradan taksitlendirme yapılabilmeli.

Aslında tercihim aidtasızdan yana olur tabii ama diğer aradıklarıma bakınca hepsini bir arada bulundurma ihtimali düştüğü için düşük miktar aidata da kabulüm. Var mıdır böyle bir kart?

4- Bir de kredi kartı çıkartınca banka hesabımız da oluyor muydu otomatik olarak? Ya da bunu banka hesabı gibi de kullanabiliyor muyuz?

5- Enpara kredi kartı çıkartır mı onu mu beklesem?

 
cepteteb'den alın kredi kartını bonus özelliği var ilk 50.000 karttan ömür boyu aidat almama garantisi veriyor.


  • nuka cola  (22.08.16 10:27:21) 
1- Cepteteb öneriyorum. Ama aidatsız birçok kart var alabileceğin garanti flexi, akbank free gibi. Ama bunlarda taksitler falan daha sınırlı oluyor diğer kartlara göre. Cepteteb al bence.
2- Visa veya MasterCardı genelde sen seçemiyorsun diye biliyorum ama yine de bir şuye sor.
3- Bütün kartlarda komisyon ödeyerek ek taksitlendirme yapabiliyorsun.
4- Hayır olmuyor. İstersen banka hesabı açıp o karta bağlatabilirsin ama.
5- Enpara kredi kartı çıkarsın ben de istiyorum ama 2 yıl önce enparaya üye olduğumda sormuştum çıkaracakmısınız diye öyle bir çalışma yapıyoruz şu an yakında çıkacak demişlerdi ama hala çıkmadı enparayı bekleme bence
  • nuevo  (22.08.16 10:47:58) 
cepteteb +1

banka hesabı şart değil ama her şey beleş, açmışken onu da açtırın bence
  • yoggi  (22.08.16 11:43:10) 
Cepteteb'e nedense bir türlü ısınamıyorum. Çok ucuz, adam silkeleme amaçlı numaralar; son kullanma tarihi kısa süreli kart vermeler, cepteteb hesap yoksa karttan aidat almalar, cepteteb kart diye başvurup platinum kart yollamalar vs. kısaca çok çeşitli olumsuzluklar duydum.

Başta saydıklarıma uyan cepteteb dışında yok mudur kullandığınız/önerebileceğiniz bir şey?
  • skooma  (22.08.16 21:37:15) 
tamam da, işte şu an üye olanlardan ömür boyu aidat almayacakmış.
cepteteb hesap kartı da ücretsiz.

  • yoggi  (23.08.16 09:51:47) 
valla bende hesaptan da karttan da tek kuruş para almadılar.


  • nuka cola  (23.08.16 12:02:22) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.