[]

kredi kartına hesap kesim öncesi para yatırılırsa?

selam dostlar.

22.8.16 hesap kesimli karta bugün para yatırsam yarın gönderilecek ekstrede yazacak borç tutarını düşürmüş olur muyum?

ayrıca 22.8.16 olunca yarın mı gelir ekstre yoksa sonraki gün mü?

 
garanti için konuşuyorum geçen ay yaptım, yanlışlıkla arada yatırmışım, yatırdığım tutar ekstreden düşüp geldi. total borçtan değil ilk ekstre miktarından düştü yani

23 ünde gelmeli.
  • hypathia  (21.08.16 22:03:56) 
hesap kesim tarihinden ileri bir tarihte düşer ekstre. borç ve alacak tutarları muhasebesel kayıt gibi bir şeydir. o yüzden borç olarak harcadığınız ne varsa yazabilirler ama alacak düşülünce asıl ödemeniz gereken para ortaya çıkar. yani evet ödemeniz gereken tutar düşer. lakin kayıtlarda ne kadar harcadığınız falan filan hep görünür.


  • tuzumkuru  (21.08.16 22:20:05) 
@tuzumkuru niyetim telefona giden bilgilendirme mesajında 1000 yerine 500 yazmasını sağlamak esasında.

bu olacak mı olmayacak mı?
  • islergucler2  (21.08.16 22:24:05) 
@islergucler,

evet bu olur.
  • tchuck  (21.08.16 22:25:59) 
o bankanın politikasına falan bağlı hacım. direkt telefona gelen mesajı silebilirsin. 007 mode on

bu arada sen yine de yolla parayı bankaya :D olursa olur.
  • tuzumkuru  (21.08.16 22:36:59) 
o dediğin kesin olur, ancak hesap kesim tarihinden sonra yine de ödemen gereken asgari tutarı talep ederler bu şekilde, ama hesap kesim tarihinden sonra ödeme yaparsan askeri tutar yerine de sayılmış olur paran. malum 2 ay arka arkaya mı ne ödemeyince banka merkez bankasına bildiriyor diye bir söylenti dolanıyor ortamlarda.


  • mete kudur  (21.08.16 23:28:34) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.