[]

Notumu sisteme yanlış girmişler

Bizim iki farklı sistemimiz var. Birisi fakülte içinde toplanıyor. Onun ortalamaları da sene sonunda genel EBYS'ye giriliyor. Şimdi bunlar benim notlarımdan birini öteki tarafa aktarırken 20 puan düşük girmişler. Okulun %25-30'u bu not. O da ortalamamı mahvetmiş. Fakülte içi sistemden görüntü alıp okula veremiyorum çünkü oradan silinmişler üst sınıfa geçince. Öğrenci işleri hallederiz biz bakalım dedi ama bir haftadır düzelme yok. Ne yapayım ben?




 
yeni seneye başlamanı falan etkileyen bir durum değilse şimdilik bekle. öğrenci işleri dediğin yavaş çalışır zaten, 2. 3. hatırlatmada hallederler muhtemelen..


  • nrmnm  (21.08.16 18:16:05) 
resmi dilekçe ver takip numarası al. En azından ilerde düzelmezse "bak ben takip ettim peşini" diyebileceğin resmi bişi olsun. baktın dönüş yok daha üst mercileri rahatsız et. ha işine yarar mı, denemekten zarar gelmez.


  • ManikD  (21.08.16 19:10:58) 
Düzeltilir yaa neden düzeltilmesin. İlla ki bir prosedür vardır. Sınav kağıtlarını hemen çöpe atmıyorlardır heralde en olmadı ordan yürürsün.


  • petekpare  (21.08.16 20:27:42) 
Yanında itiraz süresi dolmuştur yazıyor da o yüzden. Kapandı sistem bu geçen senenin falan derler diye endişelendim. Teşekkürler.


  • Lim5  (21.08.16 23:54:33) 
devlet okulu ise işlerin yavas ilerlemesi normal. millet g.tünün derdinde kimse senin notunla mesgul olmaz su siralar.


  • thewizardofearthsea  (22.08.16 00:06:36) 
o dolan itiraz süresi, öğrencinin notuna itirazla ilgili olsa gerek, senin durumun başka. dilekçeni yaz +1. sistemde bişey kaybolmaz, için raad olsun.


  • manuel mandalina  (22.08.16 00:10:51) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.