[]

farklı saatler vererek casusun ortaya çıkarıldığı dizi/film

merhaba, başlıkta zaten kabaca aradığım şeyi belirttim ancak biraz daha detay vermemde fayda var. dizi miydi film miydi hatırlamıyorum bir grup insan arasında casus olduğu kesin ancak kim olduğu bilinmediğinden yapılacak bir işin saati gruptaki herkese farklı olarak söyleniyor, sonra da o saatlerden hangisinde bir şey olursa casus bu yolla ortaya çıkıyordu. bu olayın hangi dizi veya filmde yaşandığını bilen var mı?




 
Game of thrones'ta tyrion kralın eliyken sanırım; baelish, varys ve pycelle arasındaki casusu bulmak için hepsine farklı şeyler söylemişti. kraldan hangisini duyarsa onun casus olacağını biliyordu.


  • saygilarefendim  (21.08.16 09:23:00 ~ 09:23:59) 
bahsettiğiniz dizi the mentalist. aynı saatte otelde farklı odalarda buluşma ayarlanıyordu red john un adamını bulmak için.


  • hypathia  (21.08.16 10:45:53 ~ 10:46:14) 
game of thrones değil de sanki daha bir polisiye/suç konulu bir yapımda vardı bu. mentalist'i hiç izlemedim. ezel veya sherlock'ta olabilir mi acaba diye düşünüyorum ama hala bulamadım


  • just a little faith  (19.09.16 03:05:00) 
ezelde ki sahnede farklı saat verdiğini anımsamıyorum, şöyle birşey geçiyordu. 1 yerde 1 saatte hepsi buluşuyorlar dayının ve ezelin planıyla. temmuz orayı basaaktı ve dayı sanırım ezele diyordu ki kim masadan kalkarsa ilk o hain. hafızam beni yanıltıyor olabilir ama ezeli böyle anımsıyorum.

sherlock'un ise sadece ilk bölümünü izledim, bi' türlü ısınamadım ben o diziye.
  • mete kudur  (19.09.16 03:19:05) 
sen söyleyince gözümün önünde canlandı şimdi o sahne ama o değil ya saat detayı çok enteresan geldiği için aklımda kalmıştı diye hatırlıyorum.


  • just a little faith  (19.09.16 03:25:52) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.