[]

Yok mu balık yağının zararı ?

Herkes balık yağının faydasından bahsediyor ama kimsenin vucutta herhangi bir zararından bahsettiği yok.. Şahsen bazı sebeplerden ötürü balık yiyemiyorum ve kullanmak istiyorum ama heryerde bitmeyen faydalarının anlatılması hiç mi bir kötü yanı yok sorusunu kafamda oluşturdu.. Bir zararı var mı ? Benim bildiğim kilo aldırıyordu araştırdığım kadarıyla bunun dışında kötü bir etkisi var mı ?

edit: solgar ve gnc çok pahalı.. Bunlar dışında kullananların tavsiye edeceği daha ekonomik bir ürün var mı ? kısaca marka o kadar önemli mi ?


 
her şeyin fazlası zararlıdırdan yola çıkarsak elbetteki zararlı. ama onun dışında bir zararı olduğunu sanmıyorum.


  • cedric  (02.12.09 23:32:47) 
hayvansal yağ sonuçta. kolestrolü yükseltiyor olabilir.


  • bellbane  (02.12.09 23:41:18) 
balık yağının öyle çarpıcı bir etkisi yoktur. tabi fazla tüketmemek şartıyla.ilaçlardan bunu alacağınıza bence haftalık balık tüketiminizi arttırın derim.


  • anuk kokulu sair  (02.12.09 23:53:54) 
malesef durum psikolojik.. İstisnalar dışında balık yiyemiyorum..


  • joehigashi  (02.12.09 23:57:55) 
www.iherb.com
burdan arat ürünleri tercihen twinlab'ın cod liver oil lerinde hiç balık tadı yok veya carlsson fish oil de. nature's answer'ın cod liver oilinde de hiç balık tadı yok.
tercihen likit al.
ancak kalp ilacı, kolestrol ilacı veya asprin kullanıyorsanız balık yağı almamanız lazım çünkü balık yağı da bunlar gibi kanı seyreltiyor, olası bir iç kanamada pıhtılaşması daha zor olur. onun dışında bir zararı yok. şöyle düşün norveçte balıkçılar bunlardan çay kaşığıyla değil bardakla içiyorlar bilinen bir zarar yok.
balık yağı almam diyorsan günde 15 gr keten tohumu veya 100 gram ceviz veya bol semiz otu ve tüm yeşil otlardan çok tüketirsen vücut (şeker hastası, kanser, tiroit bezinde sorun olan biri, alkolik değilsen) kendi balık yağındaki faydalı asitleri üretir.
  • joepiscopo  (03.12.09 08:52:30) 
eğer balık tüketemiyorsanız kesinlikle balık yağı kullanmalısınız.
marka önemlidir, sağlık bakanlığı onaylı ve yüksek saflaştırma teknolojisi kullanılmış balık yağlarını tercih edin. sonuçta bu her gün kullanılacak bir şey, ağır metallerden arındırılmış olmalı. ben seven seas pulse kullanıyorum, 60 jelatin kapsül var içinde. günde 1-2 kapsül alınıyor. 20 lira fiyatı. ben çok memnunum.
balık yağının hiç bir zararı yoktur. hayvansal bir yağ olmasına rağmen kolesterolü yükseltmez, aksine düşürmeye yardımcı olur.
  • mente  (03.12.09 16:12:50) 
balığa gayet zararı var. bence zeytinyağı tüketin, içiniz de rahat etsin balıklar da.


  • zen spider  (03.12.09 22:01:33) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.