[]

Vakumlu Kapı

Mercedes'in Bmw'nin filan kullandığı bi' sistem bu vakumlu kapı. hakkında bilgi sahibi olan var mıdır? nedir bu vakumlu kapı? ne işe yarar?




 
valla gördüğüm kadarıyla kapı çok rahat kapanıyor ve çok güzel bir ses çıkartıyor kapanınca :) bir de tahmin yürüteyim, bu tür kapılarda siz tam kapatamasanız bile o kendini kapatıyor..


  • guro1907  (02.12.09 22:55:33) 
arabanın kapısı sert kapanmaz, şekil yapar. pek bi numarası yok bana göre. yıllar yılı asker bavulu minvalinde kapanan kuş serilerinde yaşadım ben(duyanda taksici sanacak). pnömatik diyolar galiba o sisteme. olay sırf şekil bana göre...


  • nictir git  (02.12.09 22:55:58) 
yok pnömatik kapı havalı kapı oluyo', o değil. bu, kapının kapanış şeklinden ziyade kilidiyle alakalı olması lazım..


  • t joe  (02.12.09 23:08:01 ~ 23:08:15) 
buzdolabı kapağı gibi olabilir mi ?


  • kimlanbu  (03.12.09 03:29:17) 
yamulmuyorsam kapıyı kilitliyor efendim! özellikle bu kapı üzerinde eskiden elle çektiğimiz bir demir vardı ya... işte onu vakum yoluyla hüpletiyor.

ericandkat.com
  • ucan sincap  (03.12.09 07:46:30) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.