[]

ankara- gazi çiftliği anadolu lisesi

ankaralı arkadaşlar merhaba!

gazi çiftliği anadolu lisesi'ne sınav görevim var ve nasıl gidilir bilmiyorum:(

sıhhiye/ maltepe/ kızılay'dan oraya nasıl gidebilirim? yardımcı olursanız büyük sevaba girersiniz <3

elzem olmayan ama belki işe yarar bir not: etlik'ten gideceğim.

 
gazi üniversitesinin oradaki okul, eski tcdd hastanesinin orada. kizilaydan Çankaya belediyesi önünden 220 221 özel halk otobüsleri önünden geçer. sıhhiye köprüsünden de Eryaman Sincan dolmuslari geçer.


  • nouma21  (20.08.16 15:02:49) 
Gazi Rektörlüğün arka kısmında kalıyor. Metro kullanabilirsin, Beşevler'den Gazi Rektörlüğe yürüyüp Fen Ebebiyat'ın oradaki kapıdan dışarı çıkınca sol tarafta kalıyor. Otobüsle gidebilirsin, Kızılay'dan da Maltepe^den de Ego da halk otobüsü de geçiyor 340 Ege Mahallesi Ego, çok sık geçmez ama, halk otobüsü daha çok geçer 220-221, Sabancı Kız Yurdu'nun önünde de inebilirsin, bir sonraki durak mı daha yakın tam hatırlayamadım.


  • elikası  (20.08.16 15:24:24) 
banliyö da çalışıyor ise tcdd hast. geçmesi lazım.


  • gezegen olan pluton  (20.08.16 15:48:32) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.