[]

Yataş mı yoksa HÖVAG mı ?

Yataş BlueStar 160x200 1100TL
HÖVAG (ikea) 160x200 800TL

300tl fark var aralarında ikisi de rahat, ikisi de çift taraflı hangisini seçerdiniz ?

 
Eger benim param kıymetli bi iki sene fazla kullanayım dersen yataş


  • fıytfıyt  (20.08.16 13:40:57) 
ikea 25 sene garantili. 5 senedir ikea yatakları kullandım, şu an hövag kullanıyorum ve çok rahat. kesinlikle tavsiye ederim


  • dannyb  (20.08.16 15:04:18) 
yeni hovag aldik. normalde uyku sorunum vardir, zor dalarim gece sik sik uyanirim, kac saat uyursam uyuyayim uykumu almamis olarak uyanirim. ama bu yatagi aldigimizdan beri nispeten guzel uyuyorum. yatakla alakasi var mi yok mu bilemem tabi.

onun disinda biz sert aldik, sertligi yumusakligi tam kararinda. yatas dahil her markada o kadar yatak denedim, bunun kadar tam istedigim sertlikte olanini bulamadim. oldukca rahat, tavsiye ederiz.

25 yil da garantili.

ikeada yataklarin 90 gun icinde iadesini kabul ediyorlar. hovag alin deneyin begenmezseniz geri goturun derim.
  • halanne  (20.08.16 15:15:41) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.