[]

İnsanlardan ve ilişkilerden korkuyorum

Özellikle son 2- 3 yıldır cevremde kimse kalmadı. Son birkaç aydır da ailemle ciddi problemler yasiyorum. Çok sevdiğim bir arkadasim, iyi bir arkadasimdi artık pek bir ilisigimiz yok, dedi ki " kendim için de söylüyorum, insanları kendinden uzaklaştırmakta ustasin.' ama ben naptigimi anlamıyorum. Kendime bakıyorum bir şey bulamıyorum. Kendimi kesicem ciddiyim. Çok çaresiz hissediyorum kendimi kimi zaman. Bir ara psikologa gitmiştim " çok doğru bir insansin ve bu seni hasta ediyor' demişti. Böyle bir şey olabilir mi, acaba insanlardan çok mu şey ya da ' incelik' bekliyorum?

Yasamak bir zamanlar keyifliymiş. O kadar gulerdim ki genç yaşımda gülme cizgilerim olusmustu. hayat hep daha bok oluyor. Gecen yıl da vardi bu sorunlar ama daha az ve kolaydı, daha az ciddiydi. Şimdi cehennemin dibinde gibiyim.


 
psikoloğun dediğinin tercümesi "git hata yap sana suçlu hissetttirecek bir şeyler yaşa pişman ol ne yaptım ben böyle bunu nasıl yaparım dedirtcek şeyler söyle yap, yani kirlen yanlış ol" demiş.


  • dafaisss  (20.08.16 02:36:37) 
Psikoloğunuzun çok doğrudan kastı ne?


  • anumegha  (20.08.16 02:41:06) 
psikologunuzun dedigi seye yorum yapamayacagim ama etrafinizda hic kimse kalmadiysa, ailenizle de sorunlar yasiyorsaniz mutlaka sizin de hatalariniz vardir. boyle iliskilerde tek taraf kusurlu olmuyor zira. once kendinizi gozden gecirin, duzeltmeye calisin. zor bir donemden geciyorsaniz bu da sizi etkiliyordur ama unutmayin; bir sekilde geciyor o gunler. ilerde gulup geciyorsunuz sadece.

tum bunlara ragmen hala sorunlar varsa o zaman yanlis bir cevredesiniz demektir.
  • fraise  (20.08.16 03:16:10) 
Bu dark side a geçmektir. insan ilişkileri kurmak ve bunları sürdürmek zorunda değilsin. kendisi kesme düşüncesini tekrar gözden geçir, büyük ihtimalle çözüm bu değil. Doğru olmak, onurlu olmak bunlar bizim coğrafyada pek kıymeti bilinen şeyler değildir. yalnız. dimdik. onurlu. kimseye minnet etmeden. yalnız kalmak dünyanın en keyifli şeyidir. sadece bi dene.


  • karlmarx  (20.08.16 03:26:41) 
tek başına olmak kötü değil, hatanın sende olduğunu düşünmüyorsan da bu şekilde devam edebilirsin. insanların sana kattığından çok daha fazlasını tek başınalıkta bulmak mümkün, fakat ailenle aranı bozmaman ve onların da senin hakkındaki düşüncelerine başvurman iyi olur. sonuçta, normal şartlarda onlar kadar güvenebildiğin, seni onlar kadar seven insanlar bulunmuyor.


  • vacigok  (20.08.16 09:12:10) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.