[]

göğüs kıllarını traş eden erkek

Arkadaş sakal mı bu makineyle alıyorlar...sonra çıkarken o kadar iğrenç görünüyor ki bana göre.
Madem kılsız göğüs istiyorsun git lazer yaptır miss gibi
Kızlar kılsız erkekleri sever diye bir şey mi duydular ne yaptılar


 
Sana ne?


  • Traveller  (19.08.16 23:48:07) 
Bak bebeğim anlatayım ben. Erkek dediğin kıllı olur. Öyle orman gibi olmasa da olacak yani. Ben haziranda makine ile keserim eylüle kadar rahat ederim. Bunu yaparken senin gibi ne idüğü belirsiz insanları takmam, güya yargılıyorsunuz ya :) öpüyorum.


  • Polaroid  (19.08.16 23:52:18) 
hiçbir erkek arkadaşım bunu yapacak kadar kıro olmadı neyse ki. ama var böyle erkekler. istemeden görüyoruz, duyuyoruz. lazer için parası olmaz anlarım. ağda canını yakıyordur tamam. ama kaç para bir tüy dökücü krem? bir de bunun bacak ve kol tıraş eden versiyonu var ki :(

edit: gögüskili.avi olmuş
  • ruhen hastayim ben  (19.08.16 23:55:17 ~ 20.08.16 00:05:07) 
Erkek adamin dosu killi olur. Karimiyiz lan biz meme ucu killarimizi alicaz gogsumuzu parlaticaz.


  • duyurumvar  (19.08.16 23:56:41) 
o ne be? hadi kaşı falan geçiyorum da göğüstür, bacaktır kılı alan erkek de, yani... göğüs ucu kılını alan kadındır, onlar ne istiyor döşünden erkek haliyle?


  • mermize  (19.08.16 23:57:32 ~ 23:59:02) 
Neden her yaptigimiz seyi kizlar icin yapmis olmak zorundayiz? Adam kendi gogsunu tiras edilmis olarak gormek istiyordur? Belki adam sadece kili sevmiyordur. Estetik falan da takmiyordur, killar rahatsiz ettigi icin haftata bir kesiyordur falan..


  • stavro  (20.08.16 00:02:57) 
tüy dökücü krem kullansanız da kıllar yine çıkıyor. makineden tek farkı uygulamadan sonra daha temiz görünmesi. bir haftaya iki haftaya aynı görüntü yine ortaya çıkar.

ayrıca tüy dökücü kremler alerjik olabiliyor, çok kızartıp rahatsız edebiliyor.

ben makineyle alıyorum. özellikle yaz aylarında terlemeyi daha da artıracak o kıllara hiç gerek yok.
  • tabudeviren  (20.08.16 00:06:47) 
lazerin icadından haberdar dişiler, dövmenin icadından da haberdar mı acaba? dövmeli yere lazer yap bakalım ne oluyor? sanki kendileri kılsız. arkadaş sen de epilasyon yapıyorsun. köpek kadar kıllısın normalde.


  • hasmetizm 2046  (20.08.16 00:08:18) 
Yahu neden kıllarımızı kadınlar için alalım veyahut ağda yaptıralım?

Göğüs kılları yaz aylarında sıcakta ne kadar rahatsızlık verici biliyor musunuz?

Makine ile kısalttığımız zaman estetik amaçlı değil, terletmesin diye alıyoruz. Zaten eylülden sonra bir problem yaratmıyor. Ayrıca göğüs kıllarımızla mutluyuz arkadaşım.
  • yatagants  (20.08.16 00:15:25) 
Kılsız istemediği için olabilir mi? Kılsız çok sırıtıyor (anca yunan tanrısı gibi vücudun olacak o zaman sırıtmaz) ama bazılarımızın da aşırı çıkıyor. Polaroid'in dediği gibi kesersin ve o geri uzayana kadarki uzun recovery süreçte optimal uzukluktadır kıllar. Sonra abartı boyutlara gelince geri kesersin.


  • gunde 3 litre kola icen adam  (20.08.16 00:31:31) 
tüy dökücü krem ile traş makinasının aynı şekil kıl aldığını bilmeyen kadınlar aramızda dolanıyor... ben hayatımda bir kere aldım göğüs kıllarımı o da sıcaktan artık dayanamadım


  • masa penisi  (20.08.16 00:32:45 ~ 00:33:22) 
Bodygroom denen vücut tıraş makineleri bunun için var :) Diğer yorumlar için de söylüyorum ki göğüs kılı kesmek kıroluk değil asıl kıroluk yakasını bağrını açıp ''benim kılım var bakın kıllıyım ben'' diyen cro-magnonlardır. (kelime oyunumu da yapayım)

sürekli kılsız olmak istemez, yaz ayıdır rahatlamak ister, makineyle keser sonra da gayet aynı şekilde güzelce eski haline dönerler. )(isterse de jiletle tıraş eder kime ne ?)

kısacası o ön yargılarınızı alın ve gerekli yerlere koyun bence. Kızlar için de yapmıyoruz ayrıca.

edit: kıllı da değilim ha azcık kıl var zaten spor yaptığım için onları da alıyorum ''kolsoz erkek mi olor'' diyenleri başka alanlarda kanıtlamaya bekliyorum.
  • orta buyuklukte bir ulkenin krali  (20.08.16 00:45:26 ~ 17:11:40) 
Ya sporcudur, ya ameliyat olmuştur, ya da ibnedir.


.
  • kartallar yuksek ucar  (20.08.16 09:36:03) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.