[]

Şu an Hobbit'i izliyorum da...

şu Thorin Meşekalkan çok itici değil mi? Kasım kasım kasılıyor kaç filmdir bi bok yaptığını da görmedik. Anca Bilbo başkana, sağa sola şekil. Ulan Bilbo olmasa vay memleketim vay canım vatanım toprağım diye ağladığın dağı bile açamıyodun bu neyin havası? Haksız mıyım?




 
bi boka yaramaz hobbit filmleri.

yönetmen peter jackson 2 film çekmek istemiş, hatta öyle çekmiş, sonra yapım şirketi zorla ek sahneler çektirip 3 filme çevirtmiş. yönetmen bile sıkılmış. biz mi sıkılmayalım.
  • harzem  (19.08.16 23:08:21) 
@harzem aynen. büyük bir middle earth hastası olarak ilk filmden sonra kalanını sırf martin freeman hatrına izledim. şimdi de tv'de çıktı diye bakıyorum. izledim yine sinir oldum şu cüceye.


  • ambrosia  (19.08.16 23:12:28) 
Karakteristik özelliği o; zaten onurlu, burnu boyundan büyük cücelerin bir de kurtarıcısı, eski günlere döndürme umudu, ulu reyizi. Kibiri yüzünden başına gelenler, aynı kibire sahip elflerle mücadeleleri falan; orta dünyasal temel gerçekler.


  • baba jo  (19.08.16 23:14:08) 
@baba jo Aynen cüceler de, elfler de kibirli. Ama sanki kitaptaki Thorin filmdeki kadar itici değildi. Hatta Tolkien'in kitaplarındaki hiçbir cüce ya da elf bu filmdeki Thorin kadar itici gelmiyor bana. Acaba adamın tipine mi uyuz oldum. :(


  • ambrosia  (19.08.16 23:22:38) 
thorin oakenshield şerefsizin, karaktersizin önde koşanı, bayrak taşıyanıdır.

Hayatım boyu çok film izledim, her türlü iyi ve kötü karakterle karşılaştım. Bu cibiliyetsiz gibisine hiç rastlamadım.
Bu sorsan "lider" vasfı taşıyan kılıksız hem bir vasıfsız, hem de bu durumdan zerre gocunmayan, uçana kaçana şekil şukul hareketler yapan bir kendini bilmez.
Neymiş efendim "i cannot guarantee his safety" imiş. Ulan dingil, sen önce bi kendi götünü koru. Uzat uzat bana saçları, sonra vay efendim varismiş. Sen bizim çanakkaledeki sümüklü arazinin bile varisi olamazsın be hilkat garibesi seni.

Hepsini boşver gerçek de bir ölü yiyicidir. Donanımhaber ölücülerinin ruhani lideri bana pezevenk. Altını görünce bir gram götü var, onu da kaybediyor. Kimseyi tanımaz oluyor.

Thorin senden ölesiye tiksiniyorum.
  • naberabi  (19.08.16 23:45:50) 
@naberabi hah ne güzel ifade etmişsin ağzına sağlık yemin ediyorum ya. bu kadar boş artizliği ne koskoca gondor kralında gördüm, ne ayrıkvadi lordlarında. Tipi de her an boynunda altın zincir döş kıllarını sergileyecekmiş gibi zaten. Denethor'u bile bu oç Thorin'den daha çok seviyor olabilirim.


  • ambrosia  (20.08.16 00:38:17) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.