[]

Fit In Time Muhabbeti Nedir?

Bana yeni nesil umut tacirliği gibi göründü: www.fitintime.com.tr




 
ben tehlikeli olduğunu düşünüyorum bu işin. Sen sabah akşam ye iç yat. Sonra götü devir elektrik verdirerek zayıflamaya çalış. Bilmiyorum..


  • lcha  (19.08.16 16:27:09) 
Bunun nasıl etki ettiğini bilmek için kasların nasıl kasıldığını bilmek gerekiyor. Kaslar izometrik ve izotonik olarak iki şekilde kasılır. İzometrik kasılmada eklemler devreye girmez, yani bir eğilip bükülme olayı olmaz; kasın boyu sabit kalır fakat gerilimi artırılarak kasta statik bir kasılma yaratılır. Bunun en popüler örneği Plank egzersizidir. Bu egzersizde kasa herhangi bir stres uygulamazsın, eklemlerde açılıp kapanma olmaz; sadece sabit bekleyip kaslarınızı kasarsınız ve bu yolla güçlenme ve hipertrofi oluşması sağlanır. Bu elektrik verme işi bu sınıfa giriyor biraz. Herhangi bir ağırlık kaldırmıyorsunuz eklemleriniz hareket etmiyor ama kaslar uyarılıyor. Eğer bahsettikleri gibi kaslar gerçekten uyarılıyorsa, yani kasılıyorsa işe yaramaması için bir neden yok. Mantıksal olarak senin izometrik kasılmada yaptığını elektrik marifetiyle simule ediyor fakat kaslar uyarılmıyorsa sadece vücuda elektrik veriliyormuş gibi bir şey oluyordur herhalde.


  • angelus  (19.08.16 16:46:05) 
Bir arkadaşım şube sahibi. Beylikdüzü'nde beko'nun ordaki outlet'in içinde olan şube. Ben de aynı şeyleri sorduydum ona ama söyleyebileceğim kadarıyla gerçekten işe yarıyor. Bir tek egzersizler harbiden çok yoğun aç gidip bayılanlar veya kusanlar oluyormuş.


  • chiper  (19.08.16 16:50:45) 
Yeni?

2012'den beri Turkiye'de olduguna gore o kadar da yeni sayilmaz.

eksisozluk.com
  • crown  (19.08.16 17:09:34) 
hastanelerde fizik tedavi bölümlerinde aynı bu şekilde bir olay var elektrik vererek hareketler yapıyorsun kimisi zayıflamak kimisi sağlık sorunları nedeni ile gidiyor, tabi kimin kontrolunde yaptığın önemli.


  • eja  (19.08.16 17:25:38) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.