[]

Stockholm vs İzlanda

Merhabalar,

İzlanda'ya gitmek istiyoruz. Stockholm üzerinden gideceğiz.
2 seçeneğimiz var:
Stockholm'da 1 gün kal, İzlanda için 6 gün kalsın.
Stockholm'da 3 gün kal, İzlanda için 4 gün kalsın.

Sorum şöyle ki, Stockholm'da 3 gün kalmak İzlanda gezisini kısaltmaya değer mi?

Sonrasında Norveç'i de gezeceğiz ama Stockholm'a 3 gün fazlaymış gibi geliyor, diğer taraftan da çok şey kaçırmak istemiyorum. 1 günde görebileceklerimiz çok sınırlı.

 
3 gün çok 1 gün az


  • theluxor  (19.08.16 13:27:44) 
@theluxor, arası yok maalesef, ondan böyle kararsızlık:)


  • peggy  (19.08.16 13:28:49) 
3 gün kal sonra izlandaya geç.


  • seyduna6687  (19.08.16 13:42:07) 
stockholme dönemsel uygun fiyatlarla gidilebiliyor ama izlandaya bu mümkün değil, treniydi vs baya masraflı olacak zaten sizin için bu yüzden ben izlandaya olabildiğince uzun süre ayırmaya çalışırdım. stockholm zaten küçük ve çok da bi numarası yok bence, ha bu kaldığınız kısa sürede çok beğendiniz, daha sonra ayrı bir gezi planı yapıp tekrar uzun süre görebilirsiniz.


  • zebragibi  (19.08.16 14:58:25 ~ 14:59:50) 
birkaç hafta önce stockholmdaydım 3 gün çok değil hatta göremedğiniz yerler de kalacaktır. sadece skansen i gezmek başlı başına 1 gün alıyor. 1 gün de gamla stan ve östarmalm tarafları desek (o da planlı gezerseniz) son gün de södermalm, djurgarden adasında skansen hariç kalan yerler, eğlence parkına girerseniz zaten en az yarım gün daha gider. nobel müzesini gezmek bile bizim 3 saatimizi aldı (ki hadi vakit kaybetmeyelim diye diye gezdiğimiz halde) ben 1 günde 1 şehrin hele stockholm gibi bir şehrin gezilebileceğine inanmıyorum. diğer taraftan İzlanda'ya hiç gitmedim Stockholmde kalmak için geziyi kısaltmaya değer mi İzlanda nasıl bir yer bilemediğim için yorum yapamıyorum.


  • avonkatalogu  (19.08.16 15:07:21) 
stockholm'de 1 gun kal. geri kalanini Izlanda icin kullan.
Biz gectigimiz kis Oslo aktarmali gectik Izlanda'ya. 4 gece kaldik fakat yetmedi. Gorulecek cok fazla yer var. Reykjavik'ten baslayip Hofn'e kadar gidebildik. Extra gunumuz olsaydi biraz daha kuzeye gitmek isterdik.

Izlanda donusu neden burada daha fazla kalip, daha cok yer goremedim diye uzulecegine garanti verebilirim :)

Izlanda hakkinda merak ettigin bisi olursa burdan ya da sozlukten sorabilirsin
  • odlek bedenin kancik kellesi  (19.08.16 15:23:41) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.