[]

ege üniversitesi kampüsü

malum haftasonu kpss var. ege üniversitesi'nde atatürk sağlık hizmetleri meslek yüksek okulu'na nasıl gideriz? sanırım kampüste değil de hastane tarafındaymış bu okul. kampüsü iyi kötü biliyorum da hastane tarafı konusunda cahilim.

bir de metrolu ve metrosuz olarak tarif edebilir misiniz?


 
Nerden gideceğini bilmeden metrosuz tarif zor olur.

Tıp fak ana kapıdan gir, acil ile polikliniklerden açıortay yap yürürken güvenlik var ona sor.

Daha kolayı için google map.
  • bir ileti paylastim  (19.08.16 12:41:23) 
İzmir Bornova metronun orası hemen EÜ hastanesi zaten. Metroya binip (izban değil dikkat) bornova durağında inerseniz 5 dakka yürüme mesafesi.

Nereden oraya gideceksiniz onu söylerseniz direkt otobüs numarası da verebilirim. Dolmuş da gidiyor ayrıca. Küçükpark'ın orası işte.
  • himmet dayi  (19.08.16 12:42:58) 
bornova durağında indikten sonra orada yanlış hatırlamıyorsam bilgisayar mühendisliği vardı. oradaki kapıdan mı gireceğiz yoksa başka bir kapı var mı? hastane kapısı ayrı mı?

google maps ege acil'in arka tarafında gösteriyor okulu. gerçekten orada mıdır?

ekstra soru kentkartları halen kullanabiliyoruz değil mi?
  • montauq  (19.08.16 13:01:21) 
Kentkart öğrenci kartıysa geçmiş olabilir vizesi, değilse de yeni karta geçildi geçen sene, kullanamama ihtimalin çok yüksek. Firma komple değişti.

Benim ilk tarifi unut, senin dediğin okul farklı yerde. İki üç sene evvel yapıldı binası, sen yine mühendisliğin ordan gir, foruma gider gibi git, anatomi anabilimdalı var onu geçince solda binayı göreceksin. Kendi sitelerinde fotoğraf var binanın, kırmızı tuğlalı. Acil arkasındaki başka atatürk sağlık yüksekokulu. Bunda hizmet meslek falan yazıyor.
  • bir ileti paylastim  (19.08.16 13:14:09) 
Emin de olamadım, ek bina olup da orada sınav yoksa üzülürüm. Numarası var ya, sınav giriş blok falan yazıyordur bi arayıp sorman daha garanti olur:/


  • bir ileti paylastim  (19.08.16 13:28:27) 
Ege hastanesinin arka tarafi. Toplu tasima ile geleceksen hastanede in. Bahceden gwcerek arkaya yuru. Ozel araban ile geleceksen ikeanin arka tarafina parket. İkeadan hastaneye gecis var.


  • thewizardofearthsea  (19.08.16 14:24:49) 
@montauq bahsettiğin kapı metronun diğer çıkışı. Sen Hastane tarafında olan kapıdan çıkacaksın.

Kentkartlar halen geçerli evet.
  • teknikekip  (19.08.16 14:26:24) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.