[]

Vize başlangıç ve bitiş tarihi ve uçak bileti

Merhabalar. Benim Almanya vizem 1 Eylül ve 28 şubat olarak gözüküyor. Peki ben 1'inde giriş yapıp 28 Şubatta çıkış yapabiliyor muyum yoksa bu arada mı olması gerekiyor?


Ayrıca ilk Almanya'ya mı giriş yapmam gerek yoksa farklı bir ülkeye giriş yapabilir miyim? Teşekkürler şimdiden

edit: erasmus vizesi

 
kaç günlük?


  • kurnaz  (19.08.16 00:05:27) 
1 Eylul gidis 28 Subat donus uygun. Ilk gun git son gun gel sonuna kadar ozgurlugu medeniyeti yasa.

Ilk olarak Almanya'ya giris yaparsan cok cok iyi edersin.
  • Traveller  (19.08.16 00:06:30) 
Vizenin duration of stay i onemli.
Ve evet 30 agustosta giremezsin ya da 29 subatta cikamazsin.

  • kuehles blondes  (19.08.16 00:06:37) 
@traveller

6 ay icinde 90 gunu gececek sekilde kalamaz turistik vize ise.
  • kuehles blondes  (19.08.16 00:07:13) 
@kuehles

Arkadas daha once erasmusla ilgili basliklar acmisti ya oradan anladim zaten bir donemlik olmasindan da belli
  • Traveller  (19.08.16 00:12:34) 
alıyorum ben o zaman biletler 1 eylül ve 28 şubat olmak üzere. Umarım havalimanında sıkıntı çıkmaz.


  • unsuz bir turk dusunuru  (19.08.16 00:14:02) 
@traveller

Ha ben takip etmedim duyurulari. Erasmus vizesi diye yazsan super olur @unsuz bir turk dusunuru cunku aramaya inanip gelenler olabilir filan.

Havalimaninda sikinti cikmaz, neden ciksin, vizenin gecerlilik tarihi icinde iste. Kagitta yazan neyse onu yapiyorsun, endiseye gerek yok
  • kuehles blondes  (19.08.16 00:17:08) 
Ben bitiş tarihi 9 Eylül olan Alaman vizemle 9 Eylül'de çıkış yaptım. Pasaportunda yazan tarihlerde orada bulunma hakkın var.

Erasmus için D tipi ulusal vize vermişlerdir sana, Schengenden farklı o. Schengen'de bile aldığın ülkeden giriş yapman gerekiyor. Üfürükten Schengen ülkelerine girsen bile ulusal vizeden dolayı caz yapma ihtimalleri var. Ha ama Almanya'ya girdikten sonra oradan Schengen bölgesi içinde fıldır fıldır gezersin, "nereye" diyen olmaz.

Tarihleri dibine kadar kullanma çabanı sevdim ve takdir ettim. Güle güle, iyi eğlenceler.
  • plajda baretle dolasan muhendis  (19.08.16 06:33:35) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.