[]

çin malı kargo

ya şu kargo şu an nerede olabilir? amazon'dan alınca uçağa koyuyorlar 1 gün sonra geliyor, aliexpress'ten aldık 5 gün oldu gelecek derken sorting hub çıktı bir de. HK hong kong olsa, SE neresi?

diğer foto da çinlilere karşı olan hislerim.

danke.

 
aliexpress öyle. kargo parası vermediğin için gemiyle toplu şekilde gönderiyorlar o yüzden uzun sürüyor. hong kong post ile gönderiyorlarsa onun numarasını hkpostun sitesinden kontrol ettirebilirsin ama orda da tam nerede olduğu belli olmaz. allaha emanet çalışıyorlar, gelir 3 5 güne.


  • diyarbakir karpuzu  (18.08.16 19:34:50) 
SE isveç'miş, uçakla oraya gitmiş, oradan buraya uçakla gelecekmiş. şans eseri buldum postnord mu ne onla anlaşmalılarmış. ptt'nin de bir sitesinde çıkıyor bir sitesinde çıkmıyor saçma sapan işler.


  • passion rules the game  (18.08.16 19:36:55) 
@diyarbakir karpuzu

gemiyle mi? shipping'in içinde ship kelimesi geçti diye mi gemiyle geliyor sanıyorsunuz.
  • mr.goodcat  (18.08.16 19:57:48) 
@mr.goodcat

ne saçma düşünce o öyle. gemiyle hiç gelmiyor mu? gayet de gemiyle gelen oluyor; geldi bana, oradan biliyorum, eminim.
  • devilred  (18.08.16 20:22:54) 
small packet bilmemne olan kargo uzun sürüyor galiba, hiç seçmedim.

aliexpress standart shipping diyen önce satıcıdan aliexpress hub'ına, oradan ülkelere dağılıyor. Sizinki o mu acaba?

Chinapost Air mail gibi bir şey vardı, ben +1,5$ gibi bişey ekleyip bunu seçiyorum geçen telefon kılıfı aldım bir hafta geçti ikinci haftanın başında buradaydı. Hızlı oldu ve tracking var yine o güzel.

diğer seçenekler çok pahalı dhl falan bi de gümrüğe takılma muhabbeti olabiliyormuş onlarda.

tracking için de www.aftership.com güzel bence.

(Ebook reader almıştım, Çin değil direkt Sweden İsveç'ten gelmişti. Paketin üstünde geri gönderme adresi orası yazıyordu falan, galiba orada da depoları var Avrupa'ya oradan gönderiyorlar)
  • rodriguez2  (18.08.16 20:38:57) 
@rodriguez2

sanırım öyle, aliexpress std shipping. baya da dolaşmış. bir dahakine seçmeyeyim bunu dikkat edeyim de :)
  • passion rules the game  (18.08.16 20:40:31) 
@mr.goodcat hayır denizci olduğum için öyle olduğunu biliyorum. arkadaşın kargosu uçakla gelmiş olabilir ama çinden export yapılan büyük stoklu mallar gemiyle gönderiliyor. sizden ingilizce dersine ihtiyacım yok teşekkürler.


  • diyarbakir karpuzu  (18.08.16 20:55:00) 
yaw tik atmayınca kendimi kötü hissediyorum da tartışmaya gerek yok sanırım kargo konusunda problemim çözüldü SE ile bitenler nordpost ile isveçe gidip dağıtılıyormuş :)


  • passion rules the game  (18.08.16 21:15:26) 
bizim aldığımız çanta gemi battı diye gelmedi parayı iade ettiler öyle şeylerde var.


  • nedendir bilinmez  (18.08.16 22:16:35) 
@devilred

kurduğum cümleyi tekrar okuyun lütfen. ben öyle düşünmüyorum. öyle mi düşünüyorsunuz diye soruyorum.

@diyarbakir karpuzu

tabi ki size ingilizce dersi verecek değilim ancak arkadaşın kargosu 11'inde Hong Kong'da ve 18'inde İsveçteyse hangi gemiyle geliyor acaba bu diye merak ediyorum. 8 günde Hong Kong'dan İsveç'e.
  • mr.goodcat  (18.08.16 22:25:08) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.