[]

Gezi anıtı

Merhaba, simdi biliyorsunuz 15 temmuzdan beri bi uzlasma havası hakim partiler arasında, cumhurbaskanı da buna dahil oldu. Bu havayla birlikte Tayyip baba dese ki topcu kıslası filan yapmıyorum. Gezi parkına anıt yapıcam ölenler icin. Ne kaybeder? Kendo kitlesinden fire verir mi? Yoksa büyük destek mi kazanır muhaliflerden bile? Görüslerinizi alsam ne iyi olur.




 
anıt yapsa kendisiyle çelişmiş olur, kendisi ve yaverleri sebep oldu hepsine çünkü. 2- kendi kitlesi şu an geziyi de amerikanın bir oyunu olarak, ülke karşıtı bir hareket olarak görüyor. tepki toplar.


  • sometimes the weak become the strong  (18.08.16 19:20:02) 
ben olsam yapmazdım. çünkü biliyorum ki ılımlı davransam muhalifler bana "döneğe bak. işte böyle kışla yaptırtmayız adama. sıkıyorsa dene hadi xde xde" diyecek. en iyisi istikrarlı şekilde burunumun dikine giderdim.

kısacası kendisi de böyle düşünür bence.
  • m e b  (18.08.16 19:23:04 ~ 19:24:41) 
geziye darbe diyen adam bir başka darbeden sonra bu hamleyi yapmaz. topçu kışlası iptal derse dua et, onu da yapıcam diyordu en son.


  • baba jo  (18.08.16 19:34:24) 
Fire verir.


  • Adramelekhh  (18.08.16 19:34:52) 
hiçbişey olmaz.

tayyip dese ki, ben solcu ateist bir adamdım, beni kandırdılar. yarın "yaşasın sol, yaşasın ateizm" mitingleri düzenleyecek bir grup var. "1400 yıllık yalan" manşetini çakacak gazeteler var, bunu ciddi ciddi konuşacak anlatacak sözde yorumcuları var.

lan adam daha 3 yıl önce "emirleri var mı sorun" dediği adamı terörist ilan etti. hocaefendi lafını dillerinden düşürmedikleri, bir dediğini iki etmedikleri, yıllardır beraber yürüdükleri adamı sildi, kimse "hacı bunları biz milletvekili yaptık" demedi, diyemedi.

yarın gezi anıtı dikse gene kimse bişey demez.

faşist rejimlerde tek doğru liderin bugün dediğidir. gerisinin bir önemi yoktur.
  • babilbaligi  (19.08.16 13:24:59) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.