[]

Hollow Life'in akibeti ne oldu?

Compu geri getirecekti kendisini ortalik durulunca, duyuruyu da 2011'den beri kullanan bir bireyim, en kotu donemlerini hollow life'in olmadigi zamanlardan beri yasiyor bence, tabiri caizse bok goturuyor duyuruyu. Cogu kimsenin aksine de hep dogru/mantikli kararlar aldigini dusundum duyuru moderasyonu konusunda. Ne oldu bu adamin akibeti, geri gelmeyecek mi moderasyona?




 
Ben de 2011de kullanıyordum eski haline göre gayet iyi bence. Nereyi bok götürüyor tam olarak?


  • Adramelekhh  (18.08.16 18:46:40) 
tam olarak uzerine bastiginiz yeri, siz oyungezerdeki adramelekhh misiniz bu arada? (bakin ben mesela sictim simdi kurallarin icine, cunku bir duyuru altinda ikili diyaloglara girmek duyuru standartlarina aykiri) ayrica sizin yazdiginizin da silinmesi lazim cunku soruya cevap degil


  • bollocks44  (18.08.16 18:49:14 ~ 18:49:51) 
Ben de severdim hollow life'ı, adam sadece kuralları uyguluyordu diye düşünüyorum ama yerinde olsam geri gelmezdim. Compumaster adamın arkasında durmadı ki hiç.


  • fraise  (18.08.16 18:52:15) 
nazi kampı yönettiğini sanıyordu hollow, geri gelip gelmeyeceğini bilmesek de -compu gelecek demişti ama çok zaman geçti onun üstünden, belki başka bir nickle gelmiştir diyeceğim de hiç sanmıyorum- o yönetim anlayışı gelişmediyse gelmemesi daha iyi. yanlış yaptığında "kusura bakma" demeyi bilmeli insan en nihayetinde. şu anki moderasyon için de süper diyemiyorum tabii, o ayrı.


  • devilred  (18.08.16 18:56:43) 
devilred, elbet denemissinizdir, ben hatali bir aksiyon aldiginda kendisine mesaj yolu ile ulastigimda cok kibar bir sekilde hata yaptigini, ama duyuru altyapisinin duyuruyu/cevabi geri getirmeye izin vermedigini soylemisti. ulasmayi denediniz mi?


  • bollocks44  (18.08.16 18:58:34) 
hollow life hg karşim. sen burada ergen mod'luğun öncüsü oldun. senden sonra hiçbir tane aklı başında mod olmadı. senin ergenliğini katlayarak devam ettirdiler. açtığın yolu seveyim, duyurunun içine eden bir varsa o da hollow dur.


  • cekilmis gayfe  (18.08.16 19:07:18) 
Yazdığım cevap değil tabi de sorunun doğası gereği mecburen hollow life'ın performansı tartışılacak tabi.

Oyungezerdeki ben miyim bilmiyorum hiç. Kullandığımı bile hatırlamıyorum ama benimdir büyük ihtimalle çok çok önceden açmışımdır hesabı. Nerde gördün ki?
  • Adramelekhh  (18.08.16 19:41:39) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.