[]

1 ayda 5 kilo vermek

66 kiloyum. ideal kilom 61. sizce en kısa zamanda nasıl 5 kilo verebilirim? eylüle kadar verebilmek istiyorum. mümkün müdür sizce?




 
daha bile fazla verirsiniz, günde bir saat tempolu yürüyüş, şekeri kes, karbonhidratı haftada bire çek. hop on kilo gitti bile.


  • evde liyakat kalmamis  (18.08.16 16:43:00) 
kiloluysan 1 ayda 5 kilo verirsin. %20 yağ oranından %15'e inmek kolayken, %15'ten %10'a inmek zordur. Eylüle kadar sağlıklı bir şekilde bu kadar kilo vermen imkansız.


  • kimlanbu  (18.08.16 16:48:20) 
imkansız değil ben verdim, kilom senden daha bile azken. ayda 4-5 kilo rahat verilebilir. ama düzenli beslenme ve spor şart. haftada 3-4 kez 1 saatlik yürüyüş yap.
onun dışında sabah öğlen protein ağırlıklı beslen, akşamları sebze yoğurt gibi hafif ye. akşam çok geç yeme. ara öğün yap kan şekerin düşmesin, grisini ya da hafif meyvelerden yiyebilirsin yemek aralarında. böyle ben bununla verdim.en kötü 5 olmaz 4 verirsin ve çok fark eder emin ol.

bir de, şeker tatlı filan hiç yeme. ekmek yemeklerin yanında tam bugdaylı light ekmeklerden bir dilim ye. peyniri sütü yoğurdu filan light al. yemekleri de az yağlı yap.
  • kaputt  (18.08.16 17:03:06 ~ 17:04:34) 
Mümkündür fakat bunun küçük bir kısmı yağ, kalanı ekseriyetle su olur. Göbeğin kalır yani gitmez. Sonrasında içtiğin her yudum suyu vücudun ödem olarak tutar aynı kiloyu tekrar alırsın.


  • angelus  (18.08.16 17:07:22) 
Eylüle kadar dediğine göre 12 gün var. 12 günde sağlıklı 5 kilo verilmez, verdiğin 5 kilonun ilk 2-3 kilosu vücutta tutulan su olur kalan 2-3 kilosu da açlıktan ötürü kas kaybından olur. Karbonhidratları kesmen durumunda spor yapımında muhtemelen enerjin falan kalmayacak şimdi buraya ketojenik diyet yapanlar nasıl hayvan gibi oluyor yeaaaa diyen bazı arkadaşlar gelecek olsa da vücudu ketosis seviyeye geçirmek öyle 12 günde olacak bir şey değil.


  • gozu acik sevisen yahudi  (18.08.16 17:13:45) 
Verebilirsin. Hatta bana özelden yaz sana daha ayrıntılı bilgi verip yardımcı olayım.


  • inamorata  (18.08.16 17:18:59) 
mümkündür. ancak dikkatli olmak önemli.
@evde liyakat kalmamis güzel tespit yapmış.
bunun yanında kendimden örnek vereyim, haftada 3 gün spora gidip, biraz koşup ağırlık çalışıyordum. yememi kesmedim ve kilomu korudum. ancak ne zaman spinning (cycling) denen derslere girmeye başladım, göbek kalmadı. 25-30 dakikada zorluk derecesine göre müzikle pedal çeviriyorsun. Haftada iki gün gidiyorum. çok işe yaradı.
buradan aldığım gaz ile şimdi işe bisikletle gidip gelmenin planlarını yapıyorum. 12 km. bence zor değil ama bir kere başlamak önemli.
sonuç olarak: yapabilirsin.
  • cliquot  (18.08.16 17:27:05) 
kalitesiz karbonhidratları keserseniz verebilirsiniz.


  • qazwsx  (18.08.16 17:32:37 ~ 17:32:45) 
ayda 2-2,5 kilo kaybettim.ancak yaptığım program ile bu 2,5 kilo 5 kilo kaybetmişim izlenimi verdi. programım ise şöyleydi: haftada 2 gün pilates, 2 gün fitness(özel hoca gözetiminde ve görece sıkı bir program ile). sabahları harika bir türk kahvaltısı(asla taviz vermem kahvaltıdan, ancak kızartma ekmek yedim) ve akşamüstü akşam yemeği.6'dan sonra mümkün mertebe hiç yemek yemedim ancak aç kalmalıyım gibi de işkence etmedim bünyeye. pirinç ve makarna yerine bulgur tükettim. sporu sıkı tutunca pek yemiyorsunuz. canınız istemiyor ya da bende öyle oldu. şeker isteğim olunca da tarçınlı sakız işe yaradı. tarçının kendisi de şekeri dengelemede etkili.
yalnız tüm bunları yapmadan önce kan testlerinizi yaptırın ve aile hekiminize bilgi verin. vitamin, mineral, protein dengenize dikkat edin.

yukarıdaki takip ile kaybettiğim yağdan fazla kas kazandım ki, spor hocam bile değerlere çok sevindi. pilates ve fitnessı hayatınızın parçası haline getirin kilo diye sorununuz kalmaz. ;)
  • wenge  (18.08.16 17:35:21) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.